Opinii

Pregătirile pentru “Zilele comunei Lipniţa” sunt în toi

Pe 21 mai toţi locuitorii comunei Lipniţa au uitat de griji şi supărări şi au petrecut, alături de primarul localităţii, Florin Onescu, la sărbătoarea Zilei localităţii Lipniţa. Este al patrulea an când administraţia locală face eforturi pentru a organiza această festivitate, pentru localnici. Aceştia s-au distrat şi au dansat pe ritmuri de muzică pe gustul tuturor. Edilul Florin Onescu a declarat că la eveniment au participat mulţi artişti care au cântat pentru public timp de nouă ore. Concertele au început la 12:30 şi s-au  terminat la 21:30. “Ca în fiecare an, am avut şi un bal în cadrul căruia am organizat o tombolă cu premii pentru participanţi”, a conchis primarul comunei.

O altă veste bună este aceea că licitaţia pentru modernizarea străzilor din comuna Lipniţa s-a finalizat. Aceasta a fost câştigată, conform spuselor primarului Florin Onescu, de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP). Edilul a declarat că proiectul de asfaltare, care implică aproximativ doi kilometri de drum, include două străzi care au mare nevoie de reabilitări. Banii necesari investiţiei vor fi alocaţi de la bugetul local, iar proiectul va fi finalizat în curând, dat fiind faptul că RAJDP şi-au adus deja utilajele în comună.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top