Fără categorie

PRACTeam – desfasurarea stagiilor de internship la Oradea, Timisoara si Suceava

Oradea, 28 septembrie 2011

Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri” (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European – Investeste in oameni!, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013; Axa prioritara 2 Corelarea nvatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”; Domeniul major de interventie 2.1 Tranzitia de la scoala la viata activa”, Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 30.09.2013, Manager de proiect – Prof. univ. dr. Anca…

Oradea, 28 septembrie 2011

Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea Stefan cel Mare Suceava Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri” (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European – Investeste in oameni!, Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013; Axa prioritara 2 Corelarea nvatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”; Domeniul major de interventie 2.1 Tranzitia de la scoala la viata activa”, Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 30.09.2013, Manager de proiect – Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta:
Desfasurarea activitatii de internship a studentilor PRACTeam

In perioada luna septembrie 2011, 37 de studenti economisti realizeaza stagii de internship in organizatii gazda din Oradea, Timisoara, Suceava, pe baza rezultatelor foarte bune obtinute la evaluarea in urma desfasurarii activitatii de practica (iunie iulie 2011).

Acesti studenti au fost selectati se catre organizatiile care au oferit stagii de internship, pe baza evaluarii realizate de tutorele de practica angajat al unitatii economice, care a indrumat si monitorizat studentii in perioada de practica.

Studentii beneficiari ai stagiilor de internship, iai desfasoara activitatea pe baza unui program de internship particularizat, pe posturi din domeniul economic, cum ar fi: Asistent director vanzri, Analist credite, Revizor contabil, Junior Recruiter, Agent de vanzari, Trainer resurse umane, Referent de specialitate marketing, Contabil, Agent de turism, Receptioner, Auditor, Consilier clientela credite.

Activitatea de internship se desfaoara in baza celor 37 de Acorduri de internship incheiate de partenerii proiectului PRACTeam, astfel: Universitatea din Oradea – 15 acorduri de internship semnate; Universitatea de Vest din Timisoara – 10 acorduri de internship semnate; Universitatea Stefan cel Mare Suceava – 12 acorduri de internship semnate.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro
Contact: [email protected]
[email protected]
http://steconomice.uoradea.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top