Politic

PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții. Mesaj de unitate, în care membrii cu experiență îi susțin pe nou veniți VIDEO

PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții

PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții, 11 candidați noi pentru comunele județului, prezentați în cadrul unei conferințe de presă.

Cu această ocazie, Ștefan Ilie și George Șișcu și-au anunțat candidatura la Primăria Tulcea, respectiv Consiliul Județean.

Liberalii din Tulcea au organizat astfel un eveniment în care veteranii partidului au stat în sală în spatele noilor candidați, într-un gest simbolic de susținere și unitate. Acesta a fost primul eveniment dintr-un șir în care vor fi prezentați toți candidații din județ.

„Astăzi avem o primă întâlnire cu 11 dintre cei care vor candida pentru funcția de primar. Sunt colegi tineri, colege tinere care au de spus lucruri frumoase și de făcut lucruri pentru comunitățile lor după data de 9 iunie când vor câștiga alegerile.

Noi stăm în spatele lor pentru că ei sunt personajele principale și nu putem decât să le dorim succes, să nu aibă emoții pentru că, indiferent cât de grea este campania electorală, a lucra în slujba comunității este o onoare pe care cetățeanul ți-o investește prin vot. Iar atunci când ai onoarea să fii primarul unei localități, președintele Consiliului Județean, primarul unui municipiu sau primarul unei comune, atunci prin votul pe care lumea ți l-a acordat arătându-ți încrederea, tu ai o muncă extraordinară și responsabilă, frumoasă, pentru că poți produce bine cetățenilor”, a transmis în deschidere președintele organizației județene Tulcea a PNL, Ștefan Ilie.

George Șișcu: Nu veți fi niciodată singuri pe acest drum!

Deputatul George Șișcu a adresat un cuvânt de bun venit colegilor săi care candidează la primăriile localităților de unde provin și i-a asigurat că nu vor fi niciodată singuri pe drumul pe care l-au ales.

Șișcu și-a exprimat speranța că acești colegi vor fi noii primari ai localităților pentru care candidează. Totodată, el a evidențiat importanța reprezentanților în conducerile UAT-urilor, subliniind că aceștia trebuie să demonstreze competență și implicare în beneficiul comunității.

„Spun bun venit colegilor mei candidați la primăriile localităților de unde provin. Îi asigur că pe drumul pe care au pornit nu vor merge niciodată singuri, așa cum spune imnul unei echipe faimoase, vom fi alături de ei sperând că ei vor fi noii primari ai localităților unde candidează.

Personal, îi asigur de tot sprijinul meu astfel încât rezultatele pe care le vor obține în cei patru ani de mandat să-i îndreptățească la o nouă candidatură, iar oamenii din localitățile lor să fie mulțumiți de activitatea lor, astfel încât să demonstrăm că reprezentanții în conducerile UAT-urilor, reprezentanții PNL-ului întotdeauna fac o treabă bună și întotdeauna rezultatele muncii lor vor fi apreciate de locuitorii comunelor lor. Le spun bun venit, chiar și celor care sunt înscriși de curând în PNL, pentru că sunt candidați care candidează pentru prima dată sub umbrela PNL și am ocazia să le urez succes. Îi îndemn să fie așa cum i-am cunoscut, mândri, demni, implicați și cu efortul pe care îl vor depune sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară. Succes încă o dată dragi colegi!”.

Doina Săcui, președinte al Organizației FemeilorLiberale le-a felicitat pe doamne pentru curajul de a intra într-o asemenea competiție și pe domni pentru că împreună fac echipă.

„Determinarea dumneavoastră este un exemplu și pentru alte doamne de a intra în politică, de a se implica în viața comunităților, iar împreună vom ajunge la acel final frumos, adică reușita acestei competiții. Mult succes și suntem total alături de voi!”, a mai spus Doina Săcui.

Apoi au luat cuvântul candidații pentru cele 11 localități, persoane care nu au mai candidat până acum pentru funcția de primar, din partea PNL. Astfel, PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții.

Liliana Marinescu, candidat comuna Baia:

„Sunt candidat la funcția de primar al comunei Baia, o comună frumoasă și cu un potențial extraordinar de mare la nivelul județului Tulcea. Sunt o femeie energică, activă, m-am implicat în tot ceea ce înseamnă problemele județului de-a lungul anilor, sunt cadru universitar, de profesie sunt economistă și fac parte din Organizația Femeilor Antreprenor la nivel național.

De ceva ani am fost implicată în proiectele județului, m-am implicat activ pentru că știu că este nevoie în politică de oameni activi și de oameni care pun umărul când se vrea să se facă ceva. Vreau să mulțumesc echipei județene a PNL pentru că mi-a oferit această încredere de a fi alături de dumnealor și au înțeles că și în politică este nevoie de oameni pregătiți din punct de vedere profesional, din punct de vedere al conduitei și pentru lucrul acesta vreau să le mulțumesc.

La nivelul comunei Baia am hotărât să candidez la funcția de primar deoarece consider că experiența mea profesională acumulată în administrația publică este binevenită în a construi și la nivelul comunei. Până în momentul de față implicarea mea la nivelul comunei Baia a fost destul de mare, eu sunt și soție de preot și atunci mai cu seamă implicarea mea a fost mult mai amplă, îi asigur pe locuitorii comunei Baia că lucrurile se vor schimba în bine pentru că eu sunt omul care nu promite, eu sunt omul care face.

Locuiesc în comuna Baia de peste 15 ani și mă simt acasă. Feedback-ul este unul pozitiv pentru că contracandidatul meu în funcția de primar de opt ani de zile nu a avut rezultatele pe care le-ar fi așteptat comunitatea. Nefiind implicat atât de acut în problemele comunității și iată că oamenii ajung să taxeze lucrul acesta. De aceea spun că feedback-ul la mine în comună este unul pozitiv. Lucrul acesta se poate vedea și cu ochiul liber”.

PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții

Andreea Tanur, candidat comuna Cerna:

„Astăzi mă aflu în fața dumneavoastră să reprezint locuitorii comunei Cerna. Sunt absolventă a Facultății de Management și Administrație Publică, sunt mamă a trei copii, din 2017 sunt coordonatoarea Asociației Culturale Aldona din Cerna, asociație care și-a propus să promoveze atât locuitorii comunei dar și tradițiile și obiceiurile acestora având în vedere că în localitatea noastră preponderentă este etnia meglenă, noi am reușit să facem treaba aceasta să o promovăm și sper că prin această candidatură să reușesc să duc Cerna și locuitorii acesteia acolo unde chiar le este locul, să ne dezvoltăm atât economic cât și cultural și din punct de vedere al turismului.

Nu am venit aici să criticăm adversarii, am venit doar să ne promovăm pe noi, ce putem face. Cred că în comuna Cerna se poate face mult mai mult decât s-a făcut până acum. Cred cu tărie ca oamenii să fie alături de mine și împreună să reușim să ducem acest nume al comunei Cerna acolo unde îi este locul. În comuna Cerna există oameni foarte harnici, foarte muncitori, cu calități deosebite care chiar merită să fie promovați, avem și o cultură foarte frumoasă în localitate care cred că din 2017 am reușit să o promovăm, acesta este feedback-ul comunei. Locuitorii merită mai mult, se poate mai mult”.

Viorica Toader, candidat comuna Peceneaga:

„Nu am mai făcut politică până acum când domnul președinte și domnii deputați nu mi-au spus că pot să am încredere și pot să intervin în viața comunității din care fac parte pozitiv. Sunt arhivist de formație, sunt fost salariat al Arhivelor României, sunt administratorul unei societăți de arhivare cu 20 de salariați, sunt mamă, soție și o persoană hotărâtă și dornică să facă o schimbare în bine în comuna mea. În acest moment am senzația că lucrurile acolo stau pe loc iar comuna Peceneaga aflată pe malul Dunării are un potențial și turistic și economic foarte mare și îmi doresc să le pun în valoare. Sper să reușesc și să ne întâlnim peste câțiva ani cu rezultate foarte bune”.

Marian Ilie, candidat comuna Lucavița:

„Toți luncăvițenii mă știu și particip astăzi cu precădere pentru ei pentru că ei mă cunosc, ei îmi știu activitatea, m-am implicat în dezvoltarea comunei Luncavița și am aproape 20 de ani de când fac acest lucru, reprezint cu mândrie zona noastră pentru că iubesc comuna Luncavița, iubesc cetățenii ei, vreau să mă implic la un nivel mai mare, să candidez la primăria Luncaviței și sunt convins că voi reprezenta această funcție cu deosebită mândrie și voi readuce Lucavița acolo unde ea merită să fie, în topul comunelor la nivel național, la nivel european, la nivel internațional.

PNL Tulcea și-a prezentat noile achiziții

Cunosc problemele administrației publice locale, cunosc poveștile oamenilor din comuna mea, îi apreciez și îi stimez și așa cum iubesc tineretul știu să îi apreciez și pe cei în vârstă, voi lupta pentru dezvoltarea comunei mele, voi lucra fiindcă știu ce trebuie făcut, o și văd cum va fi peste patru ani și nu pot decât să fiu onorat că oamenii mei din Luncavița sunt oameni destoinici și harnici pentru care se merită ca eu să mă implic pentru o funcție de primar.

Feedback-ul îl simt de la persoanele care mi-au sugerat să particip la această competiție. Am un serviciu în acest moment, nu partea materială m-a determinat să candidez, m-au îndemnat oamenii din ce în ce mai mult, din ce în ce mai des și până n-am mai avut încotro.

Pe mine oamenii m-au împins mereu de la spate…. Știau ei ceva, de acum sunt candidatul lor și pot să mă aleagă să-i reprezint de la cel mai înalt nivel, cred că nu i-am dezamăgit niciodată.

Am proiecte de zeci de milioane de euro scrise, depuse pentru comunitatea mea, sunt mândru de ce a lăsat Ștefan în Luncavița, sunt mândru de ceea ce fac pentru comuna Luncavița, cu siguranță că voi face mai bine ca el în comuna Luncavița și așa cum îmi zice Ilinca în fiecare dimineață, fetița mea cea mare, tati ești și frumușel!

Voi reprezenta comuna Luncavița la cele mai înalte niveluri, să deschid uși, să mi se deschidă uși și feedback-ul pe care îl am eu de la cetățeni, adică ceea ce simt din partea cetățenilor către mine este doar bunătate, oportunitate, diversitate și dizabilitatea pe care o am cred că va fi o abilitate pentru întreg județul, pentru întreg partidul și iată că atât femei cât și persoane cu dizabilități putem fi în această echipă”.

Alexandru Averian, candidat comuna Sarichioi:

„Sunt profesor ca meserie și după 20 de ani de muncă în domeniul universitar în care am avut o bogată experiență academică dar și o bogată experiență de management al Fondurilor Europene, am lucrat în universități în această zonă de management al programelor Erasmus, deci cunosc cumva procedurile și tot ceea ce implică această zonă a Fondurilor Europene. Am simțit dintotdeauna că locul din care provin, Sarichioi, este acel loc pe care-l simt ca fiind acasă. Și toți cei care sunt plecați cred că simt același lucru că Sarichioi este acel loc care pentru noi este acel acasă. Generația mea cred că este responsabilă să facă tot ceea ce este necesar pentru ca acel loc să devină un loc mai bun. Și Sarichioi este o zonă cu potențial turistic și economic și cred că am experiența necesară și determinarea necesară pentru a valorifica acest potențial.

În cazul comunei Sarichioi feedback-ul este foarte bun. Lumea sigur că mă oprește și mă întreabă – Tu ce ai de gând să faci? Nu ascund că am mai candidat și oamenii mi-au dat un vot de încredere din satul Sarichioi m-au preferat pe mine. Deci practic am un start foarte bun și cred că ar fi necinstit din partea mea să nu mai candidez pentru că oamenii deja și-au exprimat odată încrederea și așteaptă să confirmăm până la capăt. De data aceasta va fi exact așa cum ne-am propus și cum se așteaptă cei care m-au susținut”.

Dănuț Pușcașu, candidat comuna I.C.Brătianu:

„Mulțumesc pentru încrederea acordată, mulțumesc domnilor deputați și domnului președinte. M-am hotărât să candidez din partea PNL pentru a dezvolta comunitatea din care fac parte”.

Grișa Panait, candidat comuna Carcaliu:

„Sunt absolvent al Facultății de Drept, momentan administrator al unei firme de transport și mă consider un viitor primar potrivit, pentru că cunosc foarte bine nevoile comunei și mai mult de atât, nevoile cetățenilor comunei din care aparțin și îmi doresc ca oamenii din localitate să poată să vină la primărie când este nevoie, să vină ca la o a doua casă, să poată să-și expună nevoile și problemele pe care le au și să ajungem la o rezolvare comună. Sunt onorat să fac parte din această echipă și sperăm să fie bine.

Din partea comunei Carcaliu este un feedback foarte bun, lumea, eu sunt și șofer de microbuz și când fac cursele multă lume mă întreabă și de ce nu se poate merge, le e frică practic să ajungă la primărie, să-și expună problemele, să se plângă și mulți se feresc și mai ales în perioada asta să se expună față de ceea ce susțin pentru că vin amenințări din partea altora, că vedeți că se poate pierde serviciul și alte amenințări. Ar trebui să fie totul foarte liber, avem liberă exprimare și ar trebui să beneficieze toată lumea. Eu zic că o să reușim și o să fie foarte bine pentru toți”.

Florin Pascale, candidat comuna Niculițel:

„Am avut onoarea să fiu timp de trei mandate primarul comunei Niculițel. Nu a fost ușor, am muncit mult și rezultatele au apărut. În 2015 Niculițelul era nominalizat în Top 3, cele mai frumoase localități din județul Tulcea alături de Lucavița și Jurilovca. În 2020 cetățenii din Niculițel au ales altceva. Eu le-am respectat decizia, am făcut un pas în lateral, m-am retras din administrația locală, dar proiectele mele au rămas. Și constat acum că după patru ani unele au rămas începute iar altele nu sunt deloc terminate. Și mă întreabă lumea dacă mai candidez. Ar trebui! Și atunci eu am luat decizia. De ce nu? Niculițelul merită mai mult.

După cum am spus și acum trei ani și jumătate, în 2020, la Niculițel a fost o altă alegere și am respectat-o, am făcut un pas în lateral și m-am retras în administrația locală. Am simțit ceea ce înseamnă să trăiești cu familia în perioada aceasta. Trei mandate am neglijat, am fost trup și suflet pentru localitate. Oamenii mă întreabă. Mai candidezi? Astăzi vor afla lucrul acesta și o fac pentru că Niculițelul merită mai mult”.

Cătălin Mocanu, candidat comuna Valea Nucarilor:

„Mulțumesc că m-ați primit în PNL, am puține emoții ca toată lumea. Îmi doresc să fac o administrație mult mai bună și mult mai performantă, m-am implicat, am avut patru ani de mandat de viceprimar, îmi doresc mult mai multă dezvoltare, mult mai multă apropiere de cetățeni, cetățenii sunt împinși de acolo de la primărie, sunt multe probleme la nivel local. Și eu vreau să mă implic, am văzut problemele acestea și vreau să mă asigur că cetățenii vor fi primiți la primărie cu căldură și bucurie și ca la o a doua casă.

La Valea Nucarilor noi am rămas în urmă, foarte în urmă cu normalitatea. Canalizarea, lucruri foarte… adică prost făcute și oamenii vor schimbarea, ca un bărbat să vină să facă schimbare la noi în comună și cred că feedback-ul este foarte bun”.

Gabriel Neacșu, candidat comuna Ostrov:

„Am două fetițe minunate și o soție minunată, sunt absolvent al Școlii de Maiștri Militari și sunt în rezervă momentan. De ce candidez? În primul rând pentru angajamentul față de locuitorii comunei Ostrov pe care doresc să-i reprezint cu mândrie, totodată această decizie a fost motivată și de faptul că aș vrea să mă focusez pe mine și pe întreaga echipă PNL, pe ce pot oferi, pe ce pot aduce îmbunătățiri în viața de zi cu zi a locuitorilor, dar domenii ca educația, cultura, sportul sunt demult uitate la noi în zonă și cum au spus și colegii mei, potențialul este uriaș și că nu e valorificat, iar necesitățile, nevoile și problemele locuitorilor le cunosc trăind printre ei, eu cred că această decizie de a reprezenta PNL a fost una inspirată.

Feedback-ul este bun, altfel nu ne-am afla aici. Atât eu cât și colegii nu ne aflăm aici doar de dragul de a candida. Bănuiesc că noi toți candidăm ca să câștigăm”.

Nicu Arnăutu, candidat comuna Mihail Kogălniceanu:

„Mă bucur că fac parte din echipa PNL, sunt convins că împreună și cu ajutorul dumneavoastră putem face lucruri mari pentru comuna noastră. Sunt un tânăr întreprinzător, un om pe care te poți baza și sunt sigur că împreună cu echipa PNL din Mihail Kogălniceanu o să facem ca această comună să fie una dintre fruntașele județului.

Pe noi ne ajută domnul primar să fie un feedback bun. Nu prea sunt adeptul vorbelor, vom demonstra pe 9 iunie. Oamenii sunt total nemulțumiți de actuala administrație și am reușit să coagulăm în jurul meu pe toți cei care își doresc cu adevărat ca această comună să se dezvolte într-un mod cât se poate de onest”.

După candidați, au luat cuvântul mai mulți membri cu vechime în partid, printre care primari și parlamentari. Cu toții i-au încurajat pe nou veniți și le-au transmis mesaje de susținere.

Dumitru Enache, primar comuna Stejaru:

„M-ați emoționat dragii noștri colegi care candidați, am emoții la fel de mari ca și voi pentru că PNL își păstrează brandul prin noi înșine și ați ascultat că avem 11 candidați cu studii superioare, cadre universitare, foști primari, cei care vor face din administrațiile publice locale, acolo unde vor fi primari din 10 iunie ceea ce noi toți ceilalți din echipa PNL am făcut până acum și am făcut mândri cetățenii comunelor noastre, cetățenii județului, și județul Tulcea.

Pe mulți dintre ei vreau să spun că în calitate de vicepreședinte al organizației județene Tulcea PNL am încercat să-i inițiez și toți cei 11 și ceilalți colegi candidați noi vor avea tot sprijinul meu. Mă revăd cu 16 ani în urmă, în 2008, când pentru prima dată cu Partidul Democrat de la acea vreme am reușit să portocalizăm județul Tulcea, să eliminăm culoarea roșie. Și anul acesta vom face la fel. Împreună cu președintele nostru Ștefan, ne-am zbătut atunci, suntem ultimii cred din echipă, și Florin, când am reușit în 2008, pentru prima dată după 18 ani ca Partidul Democrat Liberal, sau culoarea portocalie să înlocuiască culoarea roșie. Anul acesta vom face la fel”.

Gheorghe Năstase, primar comuna Somova:

„În anul 2020 locuitorii din comuna Somova mi-au acordat încrederea prin votul exprimat. Eu am încercat să nu-i dezamăgesc în acești patru ani, acum îmi este mult mai ușor ceea ce vă doresc și vouă, peste patru ani să vă fie mult mai ușor. Succes!”.

Georgian Caraman, primar oraș Babadag:

„Eu sunt un tip ceva mai practic, nu-s adeptul cuvintelor foarte multe pentru că majoritatea s-au cam spus pe aici. Eu vreau doar să le urez succes colegilor noștri, multă baftă și începând din acest moment și până când sunt alegerile e mult de treabă, vă doresc succes iar împreună să obținem rezultate bune în așa fel încât și domnul Șișcu, candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, să facă plăcerea domnului primar de la Stejaru, să schimbe culoarea”.

Michael Gudu, deputat:

„Vă rog să remarcați noua garnitură de tineri candidați la funcția de primar pe care o avem în județul Tulcea, cu siguranță ați remarcat în prezentarea fiecăruia și studiile pe care le au, pentru că trebuie ținute minte pentru a face ulterior comparații, și-i asigur pe tinerii mei colegi candidați că noi suntem alături de ei, îi sprijinim în absolut orice demers pe care îl vor întreprinde de acum încolo în calitatea de candidat la funcția de primar, iar majoritatea vor confirma pe 10 iunie. Succes!”.

Mihai Huleni, vicepreședinte CJ Tulcea:

„E o plăcere să fiu astăzi aici și să văd atâta optimism. Pentru că fără să fii optimist nu poți să reușești în viață. Îți trebuie curaj, îți trebuie asumare, îți trebuie putere de muncă. Toate aceste lucruri le-am observat la toți candidații noștri, le-am observat la primarii aflați în funcție și la colegii deputați care sunt foarte implicați cu toții, suntem o echipă frumoasă, spun eu, poate sunt subiectiv dar cred că avem cea mai bună echipă cu siguranță și de la distanță, pentru că dacă ne uităm în comunele colegilor noștri, pentru cei care conduc comunele lor vom vedea totuși diferențe. Sunt oameni deschiși la minte, care au proiecte foarte importante pentru comunitățile lor și de la care colegii proaspăt candidați ai PNL pot învăța și pot conlucra împreună. Mult succes tuturor și pe 10 iunie sau pe 9 iunie la 12 noaptea să ne bucurăm cu toții și să ne punem în slujba cetățenilor”.

George Șinghi, viceprimar Municpiul Tulcea:

„Mă bucur când ai astfel de colegi candidați la funcția de primar cu astfel de pregătire, pornești altfel și cu alt curaj la luptă. Eu sunt încrezător că toți pot fi învingători după data de 9 iunie, vor confirma și vor aduce un plus valoare în comunitățile lor”.

Nicu Bibu, city manager Municpiul Tulcea:

„Bun venit în echipă noilor colegi, colegi. Vă asigurăm de tot sprijinul și în perioada de până în 9 iunie și cu siguranță o să aveți sprijin și după ce veți câștiga, după 9 iunie”.

Alex Filip, vicepreședinte al organizației județene a PNL și responsabil de comunicare

„Mă bucur că sunt în fața dumneavoastră, mai ales că sunt un coleg nou în echipa PNL și recunosc că sunt foarte încântat să fac parte din această echipă. Suntem o echipă mare, suntem o echipă fresh, o echipă implicată, muncitoare și o echipă care-și propune anul acesta să câștige. Primarii în funcție vor câștiga acolo unde sunt, iar noii candidați vor câștiga acolo unde candidează, așa cum sunt sigur că colegul nostru George Șișcu, în final, va schimba situația și la Consiliul Județean și va câștiga Consiliul Județean. E nevoie de această schimbare în tot județul”.

George Șișcu, deputat, candidat la Consiliul Județean

Deputatul George Șișcu și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean. Cu acest prilej a amintit de traseul său în politică și administrație, care a urmat un traseu firesc, începând de la funcția de consilier local în Babadag și ajungând apoi la Consiliul Județean, unde a ocupat postul de vicepreședinte. În prezent este la al doilea mandat în Camera Deputaților.

Șișcu a spus că este profund legat de județul Tulcea, fiind născut și crescut în Babadag și considerându-se un tulcean veritabil.

„Am crescut cum se crește normal, organic cum se mai spune acum, în politică am plecat de la consilier local la Babadag, consilier județean, vicepreședinte la Consiliul Județean și parlamentar la al doilea mandat în Camera Deputaților în Parlamentul României alături de colegul meu Michael Gudu. Candidez pentru a doua oară la președinția Consiliului Județean, am pierdut la foarte puține procente acum trei ani și jumătate, sper să remontăm acea mică diferență și așa cum și-au exprimat încrederea colegii mei, să aducem culorile PNL la conducerea Consiliului Județean.

Îi asigur pe tulceni că am Tulcea în toate celulele mele, sunt născut și crescut în acest județ, pe cartea mea de identitate nu a fost niciodată o altă adresă decât Babadag, așa că pot considera că un tulcean de-al lor neaoș îi poate reprezenta de acum încolo așa cum am făcut-o și până acum, sper eu, cu folos. Vreau să înțelegeți că nu este atât de simplu să fii politician, mulți au o percepție, pot să spun, eronată despre această funcție.

Vine un moment când nu mai faci singur pentru că tu devii suma celor care te-au crezut pe cuvânt. Devii suma celor care te-au trimis acolo, pe acel scaun, pe acea funcție și riști să dezamăgești o întreagă populație. Eu le promit că nu voi face acest lucru. Ei mă cunosc și știu că pentru mine destinul acestui județ este primordial, efortul pe care îl voi face va fi deosebit, uitați-vă ce echipă am alături, îi îndemn și pe ei să-mi fie alături la activitățile și acțiunile pe care le vom desfășura împreună în viitorul mandat.

Eu sunt convins că voi câștiga de data aceasta și îi îndemn și pe detractorii noștri să fie mai înțelepți și mai civilizați, ca să revin un pic pe un alt ton, ne cântați prohodul de zece ani de când s-au unit cele două partide dar iată-ne că suntem aici. Cine a băut acum zece-cincisprezece ani o cafea cu Crin Antonescu sau cu Gabriel Alexe, Dumnezeu să-l odihnească, aceia sunt adevărații liberali. Nu! Noi suntem liberalii pentru că pentru convingerile tale lupți până câștigi. Nu părăsești echipa numai pentru că există acel sentiment al regăsirii. Eu m-am regăsit întotdeauna în sânul PNL, cum mă regăsesc și acum alături de colegii mei și vă promit că Tulcea va avea un drum frumos în următorii cel puțin patru ani”.

Ștefan Ilie: Candidez pentru că vreau să îmi duc la îndeplinire proiectele

Președintele organizației județene a PNL, Ștefan Ilie, a anunțat că va candida pentru un nou mandat de primar al Municipiului Tulcea. Ba mai mult, a spus că nu s-a gândit niciodată să nu candideze pentru al doilea mandat, pentru că vrea să își ducă la îndeplinire proiectele începute.

Ștefan Ilie a anunțat că nu va duce o campanie „din casă în casă”, ci va lăsa să vorbească rezultatele muncii sale din mandatul ce se ve încheia la sfârșitul anului.

„Despre mine pot să vă spun că nu m-am gândit niciodată să nu mai candidez la încă un mandat de primar al orașului Tulcea. Motivul principal este că m-am angajat într-o luptă a muncii, într-o luptă a proiectelor, într-o întreagă dezvoltare pe care o consolidăm începând cu fundația și ar fi un gest de lașitate din partea mea să nu mai candidez și să nu îmi duc la îndeplinire proiectele. Campania mea nu este o campanie pe care trebuie s-o fac umblând din casă în casă. Campania mea este rezultatul celor patru ani pe care i-am avut în această funcție onorantă de primar al municipiului Tulcea. Patru ani care nu s-au încheiat, până la urmă nici patru nu sunt pentru că sunt cam trei ani jumătate până pe 9 iunie. Și atunci este firesc să candidez iar campania mea este o campanie de muncă, de continuare a muncii zilnice. Cei care își fac campanie, poate adversari ai mei, sunt probabil cei care au timp berechet chiar dacă unii sunt și plătiți din fonduri publice, au timp berechet să transmită diferite lucruri electoratului. Eu transmit prin munca mea și a echipei pe care o conduc, cu care mă mândresc și care sunt niște colegi într-o continuă perfecționare. Așa că vă mulțumesc foarte mult”.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Cine este candidatul PNL la Consiliul Județean Tulcea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top