Ştiri

PNL Tulcea și-a desemnat candidații pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cea de primar al municipiului Tulcea

Biroul Politic Național al PNL a validat azi, 29 februarie, candidaturile la funcția de președinte al Consiliului Județean Tulcea și pentru cea de primar al municipiului Tulcea.

Pentru funcția de candidat la președinția Consiliului Județean a fost validat domnul Vasile Gudu, iar pentru cea de candidat la funcția de primar al municipiului, Ștefana Zibileanu.
Anterior ședinței de astăzi a BPN, în ședința de sâmbătă, 27 februarie, Biroul Politic Județean l-a desemnat prin vot pe deputatul Vasile Gudu ca și candidat la cea mai importantă funcție din administrația județeană.
La nivelul județului Tulcea, PNL i-a desemnat și validat în cadrul ședințelor Comitetului Județean Executiv candidații la primăriile tulcene, astfel că în acest moment doar în Isaccea și Ostrov au mai rămas de nominalizat candidații pentru funcția de primar.
Tot în sedința de astăzi, BPN a hotărât ca Filiala Județeană Tulcea să fie condusă de un președinte unic, persoana desemnată fiind domnul Vasile Gudu. Până în acest moment filiala era condusă de doi copreședinti, câte unul din fiecare din cele două partide care au format noul PNL.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top