Ştiri

PNL Tulcea: O moţiune de cenzură nu ar face altceva decât să creeze în România un climat de instabilitate politică!

Partidul Național Liberal, organizația Tulcea, a transmis un comunicat de presă referitor la declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la o posibilă moțiune de cenzură depusă la adresa Guvernului condus de Dacian Cioloș. “Din nefericire, Dragnea nu are alt obiectiv decât să meargă prin ţară şi să-şi promoveze acest demers obscen. Obscen din pricina iniţiatorului, care nu are niciun fel de calitate morală, politică să genereze acest demers, care nu ar face altceva decât să creeze în România un climat de instabilitate politică. 

 

Un climat care să descurajeze investitorii, să descurajeze mediul de afaceri, care să aibă un efect, din păcate, negativ asupra stabilităţii politice şi guvernamentale, în condiţiile în care în întreaga zona este deja instalat un climat de instabilitate”, se arată în comunicatul liberalilor. De asemenea, PNL Tulcea atrage atenția publicului că “strategia PSD are ca obiectiv de interese personale ale liderilor săi. Singurul obiectiv pe care-l au, nu este unul de interes public, este unul care ţine de grija privitoare la situaţia lor penală. Interesul personal ţine de justiţie, nu de vreun indicator macroeconomic, de situaţia  economică din România sau de situaţia diverselor categorii sociale. Daca Dragnea ar fi corect cu românii şi cu premierul Cioloş, ar ordona imediat zecilor de secretari de stat şi directori de Agenţii, precum si sutelor de directori de deconcentrate de la nivel judeţean să demisioneze din funcţii. Altfel, intregul demers nu este decât un exerciţiu de imagine al lui Dragnea aflat permanent în campanie electorală”. În concluzie, PNL Tulcea solicită demisia imediată din funcţii a tuturor membrilor PSD de la nivelul deconcentratelor judeţene, precum şi a Prefectului Judeţului, deoarece nu este onest ca atunci când critici Guvernul să faci parte din el ca reprezentant în teritoriu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top