Ştiri

PNL garantează muncă şi responsabilitate pentru tulceni

PNL Tulcea îşi lansează joi, 12 mai, la teatrul Jean Bart, candidaţii pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi judeţeni. Echipa administraţiei locale propusă de PNL garantează prin oamenii prezenţi pe liste muncă si responsabilitate in folosul tulcenilor. E nevoie de toată experienţa, determinarea şi onestitatea celor pe care PNL îi propune sa conducă destinele tulcenilor pentru a ne reclădi judeţul, blocat în dezvoltarea sa de ultima administraţie PSD.

PNL are oameni pricepuţi, integri, cu principii solide, capabili sa pună in practică programul nostru de dezvoltare a judeţului si a localităţilor sale.
Principalele direcţii pe din programul de dezvoltare a judeţului sunt: dezvoltarea infrastructurii, creşterea economică, creşterea calităţii vieţii cetăţenilor.

Vom dezvolta infrastructura edilitară de la sat și oraș: drumuri județene, comunale, stradale, de centură. Vom construi şi consolida drumurile agricole, a digurilor şi vor fi decolmatate canalele. Propunem un transport economic şi eficient pe apa si in aer.

În vederea creşterii economice PNL propune sprijinirea agriculturii în toate ramurile sale, cu precădere pentru cele specifice județului: pescuitul, apicultura, legumicultura, pomicultura, creșterea animalelor, programe județene pentru finanțarea asociaţiilor de producători prin construirea de unităţi de producție și desfacere, solarii, depozite.
Vom încuraja activităţile şi investiţiile în Turism, axate pe Delta Dunării şi Munții Măcinului, a altor iniţiative private, ceea ce va duce la creșterea numarului locurilor de muncă.

Pentru îmbunataţirea calităţii vietii cetăţenilor propunem dezvoltarea infrastructurii de sănătate a judeţului: spitale, dispensare în mediul rural cu regim de permanenţă, centre medico-sociale pentru copii, bătrâni, bolnavi și persoane cu dizabilităţi, servicii publice aproape de cetățean şi nu la distanțe lungi, transparență decizională, informarea la nivel local privind posibilitatea accesării fondurilor europene, suport total pentru Educație, Sport și Cultură. Repararea şcolilor, încurajarea activităților sportive în diverse domenii: ciclism, cros, arte marţiale, fotbal, tenis, sprijinirea activităților tradiționale și culturale.

La eveniment vor participa din partea conducerii centrale a PNL domnii Vasile Blaga, copreşedinte, deputaţii Cezar Preda şi Mihai Tararache şi senatorul Puiu Hşotti.

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top