Ştiri

PNL Constanţa, Moş Crăciun pentru copiii abandonaţi

Reprezentanţii Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal – Constanţa au organizat, cu ocazia sărbătorilor de iarnă,  o acţiune care a fost destinată copiilor defavorizaţi, abandonaţi, dintr-un centru de primiri urgenţe din Constanţa. Cei 36 de copii au fost duşi într-un loc de joacă, unde au avut bucuria să-l întâlnească pe Moş Crăciun, care le-a oferit jucării şi dulciuri. Ar fi fost de aşteptat ca aceşti copii să îi ceară Moşului dulciuri şi jucării, dar tocmai aceştia, cărora le lipseşte totul, au cerut… sănătate şi să fie alături de familiile lor, măcar de sărbători.

Sunt copii fie abandonaţi, fie proveniţi din familii-problemă şi aduşi numai pentru o perioadă în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă. Aceştia au petrecut o zi pe care, probabil, nu o vor uita niciodată. Cei mici au fost luaţi din Centru şi aduşi într-un loc plin de jucării, creat special pentru ei. Şi ca totul să decurgă ca la carte, au avut şi parteneri de joacă. Pentru că tot se apropiau sărbătorile, Moşul nu a plecat fără să le lase cadourile bine meritate. Astfel, aceştia au primit jucării şi dulciuri, şi mai presus de toate, atenţia celor din jur, de care au atâta nevoie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top