Actualitate

Platforma AVANSIS ONLINE pentru contribuabilii plătitori de impozite și taxe din Cernavodă

Administrația Publică Locală Cernavodă oferă cetățenilor prin Platforma online Avansis acces la baza de date și posibilitatea vizualizării bunurilor impozabile proprietate personală, amenzilor precum și a debitelor de plată pentru acestea.

De asemenea cetățenii au posibilitatea de a declara online alte bunuri dobândite în termen de 30 zile, obligație prevăzută de reglementările legale în vigoare fără a fi necesară prezentarea la primărie.

Totodată pe această platformă se pot elibera certificate fiscale semnate electronic atât pentru persoane fizice cât și pentru cele juridice.

Pentru a avea acces pe platformă, contribuabilii  accesează link-ul https://online.primaria-cernavoda.ro/AvansisOnline 

Autentificarea se face pe baza adresei personale de e-mail și a unei parole alese de utilizator. Odată vizualizate debitele, acestea pot fi plătite prin accesarea https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/ ( plată fără autentificare).

Orice alte informații referitoare la utilizarea platformei se regăsesc în manualul de utilizare disponibil pe www.primăria-cernavoda.ro.

Detalii suplimentare la telefon: 0241.487.109. ”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top