Politic

Peste 20.000 de persoane au părăsit Constanța în ultimii ani

Conform recensământului populației efectuat în 2021, peste 20.000 de oameni au părăsit orașul Constanța în ultimii zece ani.

“Este o dovadă în plus că un oraș minunat, administrat dezastruos, devine neatractiv nu doar pentru turiști, dar chiar și pentru locuitorii săi.

De programe economice coerente, pe termen mediu sau lung, de atragere de investiții și investitori nici nu mai vorbim, deși acestea sunt cele care creează locuri de muncă și aduc bani la bugetul local…”,  spune deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola.

Tot legat de acest subiect el a mai afirmat: “Mare parte din acești ultimi zece ani, PSD a condus orașul, iar circul lui Radu Mazăre și frustrările lui Decebal Făgădău au făcut ca municipiul Constanța să piardă proiecte, să ducă lipsă de viziune și dezvoltare, să ajungă raiul tunurilor imobiliare și multe altele.

Bola nu l-a omis nici pe actualul primar Vergil Chițac despre care a spus: “A venit apoi rândul administrației Vergil Chițac care nu a făcut altceva decât să continue haosul și lipsa de viziune în timp ce ne cereau să avem încredere în ei, iar edilul face naveta din Eforie. 20.000 de constănțeni nu au mai avut încredere și nici răbdare.”

„Aproape 8% din populația Constanței a părăsit orașul nostru în ultimii 10 ani. Acesta este adevărul. Restul, cei care am rămas, suntem niște supraviețuitori…”, a conchis Bola.

(Sursa foto – Facebook/Bogdan Bola)

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top