Actualitate

Performanță deosebită pentru echipa de fotbal a comunei Baia. Hamangia Baia a luat campionatul și cupa

Echipa de fotbal a comunei tulcene Baia a avut un parcurs deosebit în campionatul încheiat în vara aceasta. Apoi, performanța a continuat și în Cupa României. Hamangia Baia a reușit să dovedească faptul că acolo unde este seriozitate, muncă și sprijin se poate face performanță.

Luna trecută anunțam că echipa de fotbal Hamangia Baia a devenit campioană județeană după ce a învins-o în finala PLAY-OFF pe Pescărușul Sarichioi cu scorul de 2-1, la finalul unui meci de 120 de minute.

„Felicitări, băieți! Sunteți o dovadă de ambiție, corectitudine, dorință și putere! Asta caracterizează și comuna noastră, iar voi ne-ați reprezentat cu onoare și ne-ați făcut mândri! Mulțumesc antrenorilor, suporterilor, prietenilor mei și nu în ultimul rând sponsorilor fără de care nimic nu ar fi fost posibil”, spunea atunci primarul comunei Baia Mugurel Marșavela.

Parcursul deosebit al băieților nu s-a oprit aici. Hamangia Baia s-a impus cu scorul de 5-1 în fața aceleiași echipe Pescărușul Sarichioi și în finala Cupei României, etapa pe județ.

„Noi ne-am dat tot interesul, iar Dumnezeu ne-a dat șansa, de atât am avut nevoie pentru un parcurs impecabil. Nu de aranjamente, parteneriate, coaliții sau alte bazaconii spuse din frustrare de perdanți. Sunt un om cu coloană vertebrală care a muncit și nu a căutat niciodată drumul cel mai scurt și așa este și echipa Hamangia Baia”, spune primarul Marșavela.

A urmat, după această performanță, participarea echipei în Finala Regională, acolo unde Hamangia baia a întâlnit formația Șoimii Cernavodă.

„De data aceasta David nu l-a putut învinge pe Goliat, o comună contra unui oraș cu prestigiu. Am fost înfrânți cu scorul de 3-2 de către o echipă puternică, cu prestigiu și susținere! Deși sunt convins că puteam câștiga, vreau să felicit băieții pentru un joc frumos, au dat totul pe teren și au pierdut onorabil! Felicitări echipei adverse și în mod deosebit județului Constanța, implicarea și dragostea voastră pentru fotbal a făcut diferența! Poate într-o zi vom simți aceeași susținere și din partea județului nostru. Hamangia Baia a demonstrat că merită!”, concluzionează Mugurel Marșavela.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top