Fără categorie

Parlamentul European deschide noul centru pentru vizitatori: Parlamentarium

Parlamentul European deschide noul centru pentru vizitatori: Parlamentarium
Parlamentul European deschide noul centru pentru vizitatori: Parlamentarium Doriți să știți mai multe despre singura instituție europeană aleasă de cetățeni? Noul centru pentru vizitatori al Parlamentului European, Parlamentarium, se deschide pe 14 octombrie. Aici veți putea face o incursiune în activitatea deputaţilor europeni și veți afla cum vă influențează viața deciziile lor.

Sursa : © Parlamentul European

Doriți să știți mai multe despre singura instituție europeană aleasă de cetățeni? Noul centru pentru vizitatori al Parlamentului European, Parlamentarium, se deschide pe 14 octombrie. Aici veți putea face o incursiune în activitatea deputaţilor europeni și veți afla cum vă influențează viața deciziile lor.

Parlamentarium este primul centru pentru cetățeni care oferă informații în 23 de limbi. Un ghid electronic multimedia vă va arăta drumul în expoziția modernă ce vă va ajuta să descoperiți trecutul, prezentul și viitorul Parlamentului European și ale Uniunii Europene.

„Expoziția arată că Europa a făcut un drum lung, supraviețuind după două războaie mondiale, reunind continentul scindat și având în comun acum un proiect politic care va prospera și va depăși provocările cu care ne confruntăm astăzi“, a spus preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek.

Parlamentarium:

  • deschis 7/7 (închis luni dimineața)

  • închis pe 1 ianuarie, 1 mai, 1 noiembrie, 24, 25 și 31 decembrie

  • este accesibil persoanelor cu mobilitate redusă

  • prezentările sunt în 23 de limbi

  • adresa: Parlamentul European, Rue Wiertz 60, clădirea Willy Brandt, B-1047 Brussels

Parlamentarium se deschide pe 14 octombrie, la ora 10.00 CET. Puteți însă vedea de pe acum cum arată centrul, pe site-ul oficial. Puteți participa și la competiția noastră de pe Facebook și la deschiderea pentru VIP-uri din 11 octombrie. Înregistrați-vă la eveniment până la 25 septembrie!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top