Exclusiv

Părintele Calistrat: Pentru noi, Rusia este o mare pavăză, Occidentul a provocat războiul din Ucraina! VIDEO

Părintele Calistrat: Pentru noi Rusia este o mare pavăză, Occidentul a provocat războiul din Ucraina!

Părintele Calistrat, acuzat că a lovit două femei, este și un mare susținător al Rusiei, critic al Occidentului și adept al teoriilor conspirației despre un Plan al Ocultei Mondiale.

Cunoscut „guru” ortodox, Calistrat a fost un răsfățat al emisiunilor TV și o vedetă de YouTube, unde are aproximativ 180.000 de urmăritori.

Săpând” pe clipurile cu călugărul Calistrat am descoperit că el este un susținător al „Mamei Rusia”, pe care o numește „avantaj și mare pavăză” și un critic al valorilor Occidentale și al Uniunii Europene, despre care spune că e o prostie și că fondurile nerambursabile pentru România sunt „povești”.

Despre războiul din Ucraina spune că a fost provocat de SUA, pentru a transforma Europa într-o Sahara și consideră că există un Plan pentru instaurarea unui nou comunism, în care oamenii vor fi deposedați de bunuri și vor rămâne fără locuri de muncă, dacă nu vor corespunde „Sistemului”.

Iată câteva citate din acest „înțelept” al vremurilor noastre, care se pricepe deopotrivă la agresat femei și la geopolitică:

Este bătaie pe orgolii şi pe resurse. S-au plictisit americanii de făcut scandal prin ţările arabe unde au lăsat pustiirea lumii şi deşert şi acum vin să creeze un front şi aici prin Est, că e prea frumoasă Europa culturală şi creştină şi ar trebui şi asta transformată într-o Sahara.

Ortodocşii sunt 500 – 600 de milioane în întreaga lume. Dacă noi, o mână de ortodocşi unde avem trei puncte mari, Ierusalimul – Ţara Sfântă, Constantinopol şi Moscova – cea mai mare biserică creştină a Europei, am ajuns, provocaţi de occidentali care n-au treabă cu smerenia, cu postul, cu ortodoxia, cu Evanghelia, cu învăţătura creştină, să ne batem de la nişte gaz, de la nişte curent, de la nişte petrol, suntem cei mai slabi oameni de pe planetă. Râde Satana de noi.

Nu câştigă nici Moscova, nici Ucraina. Câştigă diavolul care s-a băgat arbitru între două entităţi ortodoxe care se ucid una pe alta.

Vine comunismul mascat și ți le ia pe toate, exact ca în 1944. O să te vezi deposedat de toate bunurile care cândva îți erau proprietăți sau când o să te vezi deposedat de banii din conturi sau când o să te vezi alungat de la locul de muncă sau cardul blocat, plin de bani și o să ți se spună că nu corespunzi sistemului”.

Astea sunt povești, fonduri europene, fonduri nerambursabile, astea-s prostii. Noi plătim de ne sar ochii pentru nimica, te miri ce, or spus ăștia, unu sau doi la sută sau șapte la sută am luat și noi de la alții. Că restul au luat alții de la noi”.

 

Pentru noi, Rusia este un mare avantaj și o mare pavăză, pentru că orice primejdie ar veni de undeva din punct de vedere al credinței, noi avem autoritatea creștină a Rusiei”.

https://www.facebook.com/watch/?extid=WA-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&v=746517752156868

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top