Fără categorie

Parcul lui Iordache de la Medgidia- mizerie, bănci rupte, un maidan nămolos care a înghițit 3 milioane de euro!

După aproape trei ani de când a fost începută investiţia finanţată printr-un proiect european în valoare totală de aproximativ 3 milioane de euro, beneficiar fiind Primăria Medgidia, iar executant un consorţiu de patru firme, parcul central din Medgidia arată ca un maidan abandonat. Uimitor este faptul că nici până la această oră nu s-a efectuat recepția lucrărilor care au înghițit atâția bani și de fapt nici nu ar avea cum să se facă acest lucru deoarece situația de la fața locului arată ca și cum acolo nu s-ar fi investit nici un eurocent!

În urmă cu un an, ziarul DEZVĂLUIRI publica un fotoreportaj în care imaginile spuneau tot despre starea așa zisului parc. Cel puțin la acea vreme, existau încă pe poziții o parte din mobilierul și sistemele de iluminat cu care ar fi trebuit dotat din proiect acel parc. Acum (vezi foto), dezastrul este total! Bălțile și noroaiele, pe care Marian Iordache spunea că nu le-a văzut niciodată, au înghițit la propriu o bună parte din parc. Mobilierul a fost furat sau distrus, corpurile de iluminat din inox au fost și ele furate sau vandalizate, depozite imense de gunoi menajer făcând acum parte din peisajul artistic al zonei.
Nu degeaba însă, în vara anului trecut, Biroul Teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a deschis o anchetă privind lucrarea de reabilitare a parcurilor din Municipiul Medgidia.
Probabil că această măreață „investiție” a lui Marian Iordache, va fi inclusă în portofoliul realizărilor cu care se va mândri în apropiata campanie electorală. Marian Iordache va candida iar pentru un nou mandat la Primăria Medgidia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top