Opinii

Parc pentru copii de 150 de mii de lei la Baia

În maxim o lună copiii din comuna Baia vor beneficia de un parc de petrecere a timpului liber special creat pentru ei. Astfel, cei mici se vor putea juca și recreea într-un mediu plăcut, sigur și distractiv. Banii vin de la bugetul local, iar costul lucrării este de 150 de mii de lei.
„Era necesar un astfel de parc, mai ales că nu am avut niciodată un astfel de loc pentru copiii din comună. Mai mult, spațiul a fost ales cu grijă pentru că în zona aceea sunt blocurile și se află și în vecinătatea viitoarelor blocuri pe care le construim în regim ANL”, ne-a declarat primarul comunei, Nicolae Ianuș.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top