Politic

Palaz (PMP Constanța): AUR încearcă să mă RACOLEZE, printr-un FALS PARLAMENTAR

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, susține că a fost informat de către un angajat al Consiliului Județean Constanța că o persoană care s-a recomandat a fi parlamentarul AUR Alexandru Nica a cerut numărul său de mobil, pentru a-l invita la un forum al partidului. Palaz consideră acest gest o încercare a partidului AUR de a-l racola, pusă la cale de președintele George Simion:

<Căzutul> ăsta de Simion, numai de mangle din astea e în stare. Fiind un partid nou, ei încearcă să racoleze membri de la alte partide, pentru că altfel este foarte greu să îți mai faci astăzi structuri de partid în teritoriu”, a comentat pentru Dezvăluiri Claudiu Palaz.

Mai mult decât atât, în AUR există o persoană cu numele Alexandru Eduard Nica, dar respectivul NU este parlamentar. Membrul AUR nu a răspuns întrebărilor noastre pe această temă, până la publicarea articolului. Dacă acest lucru se va întâmpla ulterior, vom reveni.

Redăm mai jos comunicatul de presă semnat de Claudiu Palaz:

Parlamentarii AUR folosesc functionarii publici pentru a racola alesi locali

Dupa ce la alegerile locale au fost inexistenti in esicherul politic, parlamentarii AUR au pus la cale “strategia” prin care sa se infiltreze in administratia locala.

Faptul ca AUR-istii nu inteleg legile statului roman, ca nu le respecta, ca nu cunosc administratie, codul administrativ si ce atributii au angajatii statului nu mai este o necunoscuta pentru nimeni. Au demonstrat cu varf si indesat “suprematia” lor fata de tot ce inseamna statul de drept, numai pentru a se afirma pe retelele sociale, acolo unde profita de naivitatea ascunsa in spatele butonului de Like.

Saptamana aceasta, parlamentarii AUR au considerat ca este firesc sa intrerupa activitatea administratilor publice locale si sa puna functionarii publici in slujba lor, mai exact functionarii au fost nevoiti sa sune alesii locali pentru a le cere acceptul de a transmite unui parlamentar AUR numarul personal de telefon, pentru ca acesta sa lanseze o invitatie la un asa-zis forum. Fara o invitatie scrisa, care sa poata fi transmisa ulterior printr-un simplu email catre consilierii locali si judeteni, avand impresia ca alesii locali ai partidelor care au contat pentru comunitatile locale sunt atat de naivi incat sa creada in buna intentie de a se aduna la un “forum” toti reprezentantii cetatenilor.

Domnilor parlamentari de la AUR, va rugam sa nu mizati pe naivitate atunci cand vine vorba de alesii locali. Va rugam sa repsectati codul administrativ, iar daca aveti dificultati in a va extinde atragand noi membrii, sa stiti ca racolarea alesilor locali este cel putin dificila pentru cei care nu cunosc adminitratie, ca sa nu zic imposibila pentru dumneavoastra.

Iar inainte de a ne auzi la telefoane, va asigur ca la intalnirile de genul celor de care este acuzat liderul dvs ca le-ar fi organizat, noi nu vom participa.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top