Fără categorie

PAC: Comisia Europeană lansează o licitaţie privind efectuarea unui studiu de măsurare a conţinutului de apă din carnea de pasăre

Scopul acestui studiu este de a analiza  conţinutul de apă fiziologică din fileurile de piept de pui şi din pulpele de pui crescuţi şi sacrificaţi în UE. Rezultatele studiului vor fi utilizate pentru a evalua necesitatea adaptării limitelor de toleranţă actuale privind apa din carnea de pasăre specificate în Regulamentul (CE) nr. 543/2008 al Comisiei.

Bugetul maxim atribuit acestui proiect este de 190 000 de euro . Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 mai 2011. Comisia intenţionează să atribuie contractul în al treilea trimestru din 2011, în urma evaluării ofertelor primite. Contractantul va trebui să efectueze studiul în termen de 11 luni de la semnarea contractului.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

http://ec.europa.eu/dgs/agriculture/tenderdocs/2011/64729/index_en.htm

 

Sursa:CE

Scopul acestui studiu este de a analiza  conţinutul de apă fiziologică din fileurile de piept de pui şi din pulpele de pui crescuţi şi sacrificaţi în UE. Rezultatele studiului vor fi utilizate pentru a evalua necesitatea adaptării limitelor de toleranţă actuale privind apa din carnea de pasăre specificate în Regulamentul (CE) nr. 543/2008 al Comisiei.

Bugetul maxim atribuit acestui proiect este de 190 000 de euro . Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10 mai 2011. Comisia intenţionează să atribuie contractul în al treilea trimestru din 2011, în urma evaluării ofertelor primite. Contractantul va trebui să efectueze studiul în termen de 11 luni de la semnarea contractului.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

http://ec.europa.eu/dgs/agriculture/tenderdocs/2011/64729/index_en.htm

 

Sursa:CE

Actualitate

To Top