Energie si dolari

Orbii care conduc Brăila

Blogurile dezvăluiri

Pe Dunăre trec mii de euro pe zi, milioane pe an. Banii sunt la străinii de pe navele de croazieră ce alunecă zilnic, într-o parte și în alta, spre Viena sau Tulcea-insule plutitoare ale plăcerii și traiului fără griji.
Pe punte, la o ceașcă de ceai sau un pahar de whisky turiștii privesc cu uimire uriașul sicriul plutitor vopsit în alb, ce se leagană decrepit pe valuri, în dreptul fostului oraș-port cosmopolit Brăila. Ghidul le spune că e „Mureșul”, fosta navă prezidențială a lui Ceaușescu. Lumea cască gura se fac fotografii-dictatorii încă mai stârnesc o oarecare curiozitate în Europa de Vest-și vasul trece mai departe.

Articolul integral la http://blogulupadre.blogspot.com/2010/09/orbii-care-conduc-braila.html

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top