Politic

Orban îl trezește la realitate pe Stelian Ion: Are doar 12-14 la sută! USR-PLUS recunosc din greșeală procentele

Prezent la Constanța într-o vizită de lucru, premierul României, Ludovic Orban, a atins și tema candidatului unic al dreptei la Primăria Constanța.

Noi am ales un candidat în persoana domnului Vergil Chițac. Nu l-am ales întâmplător. L-am ales pentru că e un om care se bucură de încredere, un om care are o carieră, un om cu coloană vertebrală, un adversar clar al PSD și al modului cum și-a bătut joc PSD de județul Constanța și de municipiul Constanța și pentru că și parametrii, din toate cercetările sociologice pe care le-am făcut, arată că Vergil Chițac are prima șansă să câștige primăria.

Eu acum ce să fac, să aleg pe altcineva care are 12-14%, când am un candidat care are scor între 30- și 35%, cu șanse să câștige primăria? Normal că ne alegem omul în care avem încredere. Noi nu ne certăm cu alții, adversarii noștri sunt PSD și modul lor de a face politică”, a declarat Ludovic Orban.

Într-un comunicat de presă hazliu, USR-PLUS îl acuză pe Orban că folosește sondaje măsluite, dar recunoaște că cifrele sunt corecte.

„O alianță de dreapta PNL-USR-PLUS în Constanța, reprezentată de Stelian Ion, ar obține un scor de 33%, scor egal cu cel pe care l-ar obține varianta reprezentată de Vergil Chițac”, se arată în comunicat. Ceea ce uită să ne spună USR-PLUS este ce procent are Stelian Ion SINGUR, pe barba lui.

Nu cumva 12-14%, ca în sondajul “mincinos” prezentat de Orban?

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top