Politic

Orban îl trezește la realitate pe Stelian Ion: Are doar 12-14 la sută! USR-PLUS recunosc din greșeală procentele

Prezent la Constanța într-o vizită de lucru, premierul României, Ludovic Orban, a atins și tema candidatului unic al dreptei la Primăria Constanța.

Noi am ales un candidat în persoana domnului Vergil Chițac. Nu l-am ales întâmplător. L-am ales pentru că e un om care se bucură de încredere, un om care are o carieră, un om cu coloană vertebrală, un adversar clar al PSD și al modului cum și-a bătut joc PSD de județul Constanța și de municipiul Constanța și pentru că și parametrii, din toate cercetările sociologice pe care le-am făcut, arată că Vergil Chițac are prima șansă să câștige primăria.

Eu acum ce să fac, să aleg pe altcineva care are 12-14%, când am un candidat care are scor între 30- și 35%, cu șanse să câștige primăria? Normal că ne alegem omul în care avem încredere. Noi nu ne certăm cu alții, adversarii noștri sunt PSD și modul lor de a face politică”, a declarat Ludovic Orban.

Într-un comunicat de presă hazliu, USR-PLUS îl acuză pe Orban că folosește sondaje măsluite, dar recunoaște că cifrele sunt corecte.

„O alianță de dreapta PNL-USR-PLUS în Constanța, reprezentată de Stelian Ion, ar obține un scor de 33%, scor egal cu cel pe care l-ar obține varianta reprezentată de Vergil Chițac”, se arată în comunicat. Ceea ce uită să ne spună USR-PLUS este ce procent are Stelian Ion SINGUR, pe barba lui.

Nu cumva 12-14%, ca în sondajul “mincinos” prezentat de Orban?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top