Fără categorie

Oraşul Eforie a dat startul competiţiei de oferte turistice balneare pentru sezonul 2012

Cu ocazia încheierii sezonului estival 2011, sezon care pentru alţii încă nu s-a terminat datorită timpului frumos de afară, a fost organizată, în oraşul Eforie, cea de-a cincea ediţie a Bursei Litoral – Delta Dunării 2012. Acest lucru a constituit cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere de pe litoral şi din Delta Dunării, pentru sezonul următor, din 2012. Primăria oraşului Eforie a fost reprezentată de însuşi primarul Ovidiu Brăiloiu, în contextul în care, pentru sezonul care tocmai ce s-a încheiat, facilităţile puse de primărie la dispoziţia hotelierilor din cele două Eforii, au devenit de notorietate pentru toate celelalte staţiuni de pe litoral. La Bursa Litoral s-au înregistrat peste 350 de participanţi, dintre care 60 de agenţii de turism şi 80 de hoteluri de pe Litoral şi din Delta Dunării.

Au participat: MDRT, (ANAT), Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Patronatul Firmelor din Turism „Ion Movila” Eforie – Techirghiol, Patronatul din Turismul în Delta Dunării, Asociaţia Patronală Mamaia, Patronatul Neptun – Olimp, Patronatul Industriei Hoteliere Marea Neagră, Consiliul Judeţean Constanţa, primăriile din Mangalia, Eforie, Techirghiol şi Horezu, Camera de Comerţ Constanţa, Sanatoriul balnear şi de recuperare Techirghiol, agenţii de turism din toată ţara, reprezentanţi ai hotelurilor şi pensiunilor de pe litoral şi din Delta Dunării. Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanţii tour-operatorilor au beneficiat de un Info Tur în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Patronatul din Turism Delta Dunării. Ziua dedicată Deltei a avut ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu potenţialul turistic fantastic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor. Bursa s-a încheiat cu înmânarea de trofee şi premii. Marele Trofeu al Asociaţiei pentru 2011 a fost decernat către Patronatul Firmelor din Turism „Ion Movilă” Eforie – Techirghiol şi Patronatul din Turismul din Delta Dunării.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top