Actualitate

Orașul Cernavodă va amenaja noi terenuri de sport

Primăria Cernavodă anunță că a demarat lucrările de execuție în vederea realizării obiectivului de investiții „modernizare terenuri de sport și împrejmuire Clubul Sportiv Axiopolis”.

„Ținând seama de solicitările părinților cernavodeni, primăria va amenaja la Complexul Sportiv două terenuri de tenis, în suprafață totală de 1.250 mp, prevăzute cu gazon sintetic. Pe lângă acestea, se vor executa două terenuri de mini-fotbal, în suprafață totală de 1.326 mp, acoperite cu gazon sintetic multisport de culoare verde”, spun reprezentanții administrației locale.

Acest obiectiv face parte din strategia conducerii Primăriei Cernavodă privind dezvoltarea sportului cernavodean, elaborată și inițiată de mai bine de șase ani.

„Terenurile de sport nu au fost gândite doar ca spații pentru practicarea sportului, ci și ca locuri de petrecere a timpului liber, de socializare”, adaugă administrația.

Tot în această lucrare va fi executată și împrejmuirea Complexului Sportiv Axiopolis care constă în  realizarea a 369 ml de gard cu înălțimea de 4 metri, o poartă pietonală, cu lățimea de 1,20 m și o poartă de acces auto cu lățimea de 5,40 m.

Apele pluviale de pe terenurile de sport vor fi dirijate spre rigola pietonală nouă, pe o lungime de 190 ml, care va fi acoperită cu grătar metalic zincat. Nu în ultimul rând, se vor realiza marcajele celor patru terenuri, acestea urmând a se trasa cu culoare albă, pentru a delimita suprafețele de joc. Materialele folosite la execuția acestei lucrări vor respecta prevederile legislației în vigoare, fiind însoțite de certificat de calitate si agrement tehnic.

Valoarea totală a investiției este de 1.258.438,04 lei, iar sursa de finanțare principală este sponsorizarea din partea S.N. Nuclearelectrica S.A, în valoare de 950.000 lei, diferența fiind suportată de la bugetul local.

„Baza sportivă și terenurile aferente vor fi modernizate cu intenția de a putea fi utilizate de cei care își doresc să practice sportul, în condiții sigure și avantajoase. Cernavodenii vor avea terenuri de sport care vor asigura condiții la nivel competițional, cu dotările și facilitățile aferente fiecărui tip de teren, precum si cu instalații de nocturnă. Practicarea sportului înseamnă garanția sănătății unei comunități”, arată Primăria Cernavodă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top