Actualitate

Orașul Cernavodă a inaugurat două „săli de fitness în aer liber”

Locuitorii orașului Cernavodă au la dispoziții două zone în aer liber, amenajate cu aparate pentru fitness. Anunțul a fost făcut chiar de către primarul orașului, Liviu-Cristian Negoiță.

Administrația Publică Locală a achiziționat o serie de aparate de fitness ce au fost montate în două locații din orașul Cernavodă: parcul de pe strada Medgidiei și parcul din cartierul Pinilor”, spune edilul.

Aparatele sunt de ultimă generație și vin cu instrucțiuni de folosire și recomandări pentru persoanele ce doresc să facă sport în aer liber. Pe fiecare aparat este afișat și descris modul de utilizare al acestuia, beneficiile exercițiilor fizice efectuate, grupele de mușchi pe care le lucrează precum și vârsta minimă recomandată pentru folosirea lor.

„Mișcarea este cea mai eficientă investiție în sănătatea noastră indiferent de vârstă”, adaugă Liviu-Cristian Negoiță.

Tot în această perioadă, primăria Cernavodă a finalizat lucrările de investiții de pe strada Călărași, unde a fost turnat ultimul strat de asfalt – stratul de uzură. Circulația rutieră pe această stradă a fost reluată și implicit s-a restabilit confortul participanților la trafic și al cetățenilor ce locuiesc în zonă.

„Având în vedere faptul că în ultimii 30 de ani această stradă nu a fost reabilitată, lucrările efectuate au fost de anvergură. Au fost reabilitate trotuarele, au fost adăugate sisteme de preluare a apelor pluviale iar strada a fost refăcută de la fundație.

Lucrările executate sunt realizate din bugetul local și sunt aferente obiectivului de investiții Reabilitarea și modernizarea unor străzi din orașul Cernavodă – Str. Călărași, Cazărmii, Energiei și Saint Sebastien Sur Loire”, spune primarul orașului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top