Opinii

Opoziţia instigă localnicii din comuna Cerchezu să nu plătească factura la apă

„Nu plătiţi, să vedem dacă vă taie primarul apa!”

Primarul comunei Cerchezu, Ion Constantinescu, a declarat jurnaliştilor DEZVĂLUIRI că opoziţia din localitate instigă locuitorii să nu îşi plătească factura la apă. Şicanele vin de la reprezentanţii organizaţiilor PNL şi PD-L din comună, care spun localnicilor să nu plătească datoriile la apă, „ca să vedem dacă primarul are curaj să vă taie apa”. Desigur,  că dacă vor continua să nu îşi plătească facturile, localnicilor li se va restricţiona accesul la apă.

Un articol de Andreea PAVEL

„Nu vreau să dau apa la RAJA, pentru că o să crească preţul foarte mult şi localnicii se vor supăra. Pe de altă parte, nici acum, când preţul este mic, nu îşi plătesc facturile, pentru că sunt instigaţi de opoziţie să nu plătească. Le spun oamenilor să nu îşi achite facturile, ca să vadă dacă primarul are curaj să le oprească apa sau nu. Iar dacă le voi tăia apa, atunci cei din opoziţie le vor spune că primarul Constantinescu nu e bun, pentru că le-a tăiat apa. Se ţin de jocurile astea murdare şi de şicane, de când am ajuns primar. Eu încerc să nu le tai oamenilor apa, discut cu ei, le explic faptul că sunt manipulaţi şi cred că vor înţelege”, a declarat primarul. Pe de altă parte, unii dintre localnici au tupeul să spună că nu au bani să îşi plătească factura la apă. În schimb, aceştia găsesc în fiecare lună bani să îşi plătească factura la mobil sau Internet.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top