Actualitate

Ofițeri ai forțelor de securitate internă din 10 țări, în vizita la Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Dumitru Mergeani și prefectul Lucian Furdui au fost miercuri, 18 septembrie 2019, gazdele unei delegații de ofițeri aparținând forțelor de securitate internă din 10 țări francofone, aflați în România în cadrul unui stagiu de pregătire atestat de Departamentul de operații de menținere a păcii din cadrul Organizației Națiunilor Unite.

Cursul Superior Internațional organizat de Școala de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul” are rolul de a forma ofițeri de stat major, care se vor familiariza cu metodele și tehnicile de lucru dintr-un stat-major internațional, vor dezbate probleme referitoare la criminalitatea transfrontalieră și își vor însuși noțiunile necesare participării la misiunile de menținere a păcii sub egida Națiunilor Unite.

La cursul din acest an participă ofițeri din Argentina, Brazilia, Djibouti, Iordania, Madagascar, Moldova, Niger, Palestina, România, Senegal și Ucraina. 

„Ne bucură faptul că această întâlnire are loc la Tulcea, unde iată că francofonia își găsește rădăcinile. Dacă veți vizita Sulina, cel mai estic punct al Uniunii Europene, veți vedea clădirea fostei Comisii Europene, cea care a fost premergătoare ideii de Europă unită. Sperăm să vedeți cât mai mult din frumusețile județului, în special Delta Dunării, perla turismului românesc.

În numele conducerii Consiliului Județean Tulcea, îmi exprim speranța că veți avea o deplasare plăcută și constructivă în județul nostru și că veți reveni la Tulcea, în vizite private, devenind astfel adevărați ambasadori ai României în țările dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru vizită, pentru faptul că ați dorit să veniți și la o întâlnire cu autoritățile județene și vă urăm o ședere plăcută și cursuri cât mai folositoare“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top