Actualitate

„Descoperă România” alături de Ivan Patzaichin

Cunoscutul campion Ivan Patzaichin are deosebita plăcere dea vă invita să participați la competiția de vâslit în canotci de 10+1, parte a campaniei Descoperă Rowmania, organizată împreună cu Centrul Cultural Județean Constanța, Consiliul Județean Constanța, Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării, sâmbătă, 21 septembrie, începând cu ora 10:00, pe Lacul Tăbăcăriei, Zona Pavilionului Expozițional Constanța.

“Vă invităm să vă alăturați campaniei noastre (indiferent de vârstă, constituție sportivă și experiență) și să formați echipajul de 11 campioni la vâslit cu care să luați startul în competiția Descoperă Rowmania – concurs de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri.

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Vă invităm să ne fiți alături împreună cu cei mici, competiția fiind însoțită anul acesta de un atelier pentru copii – o primă lecție de construcție a unei canotci. Copiii vor construi canotci în miniatură. Atelierul face parte dintr-un program mai amplu, Atelierul Mobil, care poate fi organizat în școli și presupune construcția unei canotci adevărate cu ajutorul elevilor. Atelierul și concursul de pe 21 septembrie vor fi completate cu o continuare a Atelierului și cu plimbări cu canotca pe data data de 22 septembrie, duminică.

Din 2019, Descoperă Rowmania se alătură campaniei Apele Unite ale României (A.U.R) – Apa, A.U.R. pentru viață, care propune activități de educație non-formală, ecologizare și sport în aer liber în speranța, angrenării comunităților într-un exercițiu de descoperire, prețuire și protejare a apelor ce le traversează, de valorizare a peisajului urban riveran. Un râu sănătos și iubit de locuitori poate contribui la consolidarea profilului identitar al localității.

În speranţa că veţi da curs invitaţiei noastre, vă rugăm să găsiți mai jos și programul competiției”, a spus Ivan Patzaichin în invitația adresată publicului larg.

 

Program

Descoperă Rowmania / România naturală văzută din barcă Constanța, Lacul Tăbăcăriei – Zona Pavilionului Expozițional

Sâmbătă, 21 septembrie 2019

10:00 – 10:30 Înscrierea participanților (echipe)

10:00 – 11:30 Sesiuni de antrenament și demonstrație de vâslit

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 14:00 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

De la 10:00 la 14:00 copiii sunt așteptați să participe la un Atelier de construcție de canotci.

Duminică, 22 septembrie 2019

10:00 – 13:00 Plimbări cu canotca

10:00 – 13:00 Atelier de construcție de canotci

Descoperă Rowmania Constanța este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Centrul Cultural Județean Constanța, Consiliul Județean Constanța, Consiliul Județean Tulcea și Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării.

Eveniment organizat cu sprijinul Kaufland România.

Sponsori și parteneri: Bosch România, Aqua Carpatica, DC Communication, Administrația Națională “Apele Române” şi Radio România.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top