Opinii

Oamenii de afaceri chinezi vor să investească în comuna Cumpăna

Comuna Cumpăna a fost vizitată de consulul general al Chinei la Constanța, Su Yanwen.
În cadrul întrevederii care a avut loc ieri, 10 martie 2016, excelența sa a transmis primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju intenția investitorilor chinezi de a implementa proiecte de investiții pe teritoriul comunei Cumpăna, la îndrumarea Asociației Oamenilor de Afaceri Chinezi.

Excelența sa, Su Yanwen i-a înmânat primarului comunei Cumpăna diploma de excelență pentru contribuția însemnată adusă la dezvoltarea relațiilor de colaborare și prietenie dintre China și România.
Comuna Cumpăna a dezvoltat de-a lungul timpului relații de colaborare cu diverse instituții și asociații chineze, a primit vizita mai multor oficialități chineze.
Relațiile de colaborare și prietenie dintre comuna Cumpăna și poporul chinez au debutat înca din anul 1978, când excelenta sa, Hua Guofeng – Președintele Republicii Populare Chineze a vizitat Cooperativa Agricolă din comuna Cumpăna.
Ulterior, acestea au fost consolidate, prin numeroase acțiuni comune desfășurate de către administrația publică locală Cumpăna în parteneriat cu Consulatul General al Republicii Populare Chineze la Constanța și Asociaţia de Prietenie România – China, Filiala Constanţa.
Urmare a acestor acțiuni, investitorii chinezi doresc în prezent să implementeze proiecte ce vizează dezvoltarea unei industrii moderne, prin obiective de investiții precum: fabrica de procesare a cărnii (porcine, ovine, bovine), fabrica creștere pui și procesare a cărnii de pasăre, fabrica producție ulei alimentar (ulei de floarea soarelui, ulei de rapiță), precum și alte obiective pe care investitorii chinezi doresc să le dezvolte.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top