Actualitate

O grădiniță și o creșă vor fi construite în comuna Frecăței, județul Tulcea

Primăria comunei Frecăței a contractat în această perioadă două investiții deosebit de importante pentru comunitate, în special pentru copiii comunei.

Astfel, a fost atribuit contractul de proiectare și execuție lucrări la obiectivul de investiții „realizare grădiniță în satul Cataloi, comuna Frecăței”, un proiect cu o valoare estimată de 1,5 milioane de lei fără TVA.

„Obiectul contractului constă în elaborarea proiectului tehnic de execuție inclusiv a caietelor de sarcini și a detaliilor de execuție, documentațiilor pentru obținerea avizelor/acordurilor/autorizațiilor, documentația pentru obținerea autorizației de construire, asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor și execuția lucrărilor la obiectivul de investiție”, se arată în documentația de atribuire.

Al doilea proiect atribuit de Primăria comunei Frecăței constă în proiectarea și execuția de lucrări în cadrul proiectului „Realizare creșă în sat Frecatei“. Proiectul constă în construcția centrului de îngrijire al copiilor din Frecatei și presupune realizarea unei construcții moderne cu destinația de creșă.

Lucrările de construcție a creșei cuprind lucrări de terasamente, lucrări de construcții de rezistenta și arhitectura, finisaje exterioare, realizarea de instalații electrice, sanitare și termice corespunzătoare.

Imobilul va avea un regim de înălțime Parter. Suprafață desfășurată a construcției este Sd=398020 mp. Construcția are o formă neregulată ce se înscrie aproximativ într-un pătrat cu laturile principale de 21.4 m x 21.95 m. Clădirea va avea un acces pe latura de N prevăzut și cu rampe cu panta de până la 8% și un acces secundar pe latura de S, care face legătură directa intre spatiile de joaca interioare și cele exterioare din gradina privata a creșei.

De asemenea, vor exista accese la spațiile tehnice pe latura de S. din curtea gospodărească, în legătură directă cu centrala termică, cu zona de aprovizionare cu alimente, cu zona de evacuare gunoi și acces personal secundar pe latura de N.

Valoarea aproximativă a proiectului este de 1,6 milioane de lei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top