Fără categorie

NEVERSEA-Număr record de spectatori la Constanța, încă din prima seară a festivalului!

Prima zi a festivalului NEVERSEA 2017 a fost o adevărată lovitură de imagine, în cel mai bun sens al cuvântului, pentru oragnizatorii festivalului NEVERSEA. Peste 47.000 de persoane au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul primei zile. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani, de scena principală, dar și de Marea Neagră. Sam Feldt, Ella Eyre și Rita Ora au cucerit inimile fanilor din România. Legendarul Tiesto a adunat în fața scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din țară cât și din străinătate, iar Lost Frequencies și Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie. Show- urile lui Tujamo și Danny Avila au putut fi urmărite live pe pagina de facebook Neversea. Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea NEVERSEA 2017. Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Sam Feldt, Ella, Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada și mulți alții.
Ieri seară au urcat pe scenă, Jason Derulo, Dua Lipa, KSHMR, Nicky Romero, Fee Le Grand, Benny Benassi, Nina Kraviz, Dub Fx, Netsky, Priku, Nighmares on wax.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top