Actualitate

Noul prefect de Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, a depus jurământul

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat luni, 16 decembrie 2019, la ședința solemnă de depunere a jurământului de către noul prefect al județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan.

„Domnule prefect, vreau să vă felicit pentru demnitatea pe care o reocupați. Aveți sarcina de a media tot ceea ce înseamnă societatea tulceană, instituțiile subordonate pe care le gestionați la nivelul Județului Tulcea. Sper să fiți mediatorul și cel care ține echilibrul între administrațiile locale, administrația județeană, a municipiului Tulcea și a celorlalte unități administrativ teritoriale din județ. Vă cunosc foarte bine, la fel cum vă cunosc toți cei prezenți aici, sunteți un om echilibrat, sunt convins că așa veți rămâne, un om care se implică și un om de care vremurile au nevoie. Sunteți omul cu un spirit al echilibrului extrem de dezvoltat astfel încât toți cei cu care veți colabora vor fi mulțumiți de activitatea pe care o depuneți. Vă urez succes deplin, să nu uităm că evenimentele curg în această perioadă. Ați trecut prin experiența evenimentelor de iarnă, dar nu numai, vorbim și de probleme administrative, de problemele care se nasc la nivelul UAT-urilor și sper să le rezolvați cu brio iar mandatul dumneavoastră să fie unul de succes și asta o spun din tot sufletul“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Cu prilejul depunerii jurământului, prefectul Alexandru Cristian Iordan a declarat că prin colaborare interinstituțională se pot obține cele mai bune rezultate și a dat asigurări privind implicarea sa totală în ceea ce privește activitatea de prefect al județului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top