Actualitate

Nou proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny, la Ciucurova

Trei poduri degradate din Comuna Ciucurova vor fi complet reabilitate, grație unei finanțări de peste 4 milioane de lei obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Lucrările vor include refacerea carosabilului, consolidarea structurii podurilor, precum și implementarea unor sisteme moderne de drenaj și iluminat.
Primarul Marin Șerban s-a deplasat la finele lunii martie la București, unde a semnat contractul de finanțare în cadrul unei ceremonii oficiale la sediul Ministerului Dezvoltării. Ministrul Adrian-Ioan Veștea a fost prezent la eveniment, subliniind importanța modernizării infrastructurii locale pentru stimularea dezvoltării economice și a calității vieții cetățenilor.
Valoarea totală a proiectului este de 4.014.237 de lei, din care doar 266.000 de lei sunt cofinanțare, restul fiind asigurat din fonduri guvernamentale.
Cel mai nou proiect finanțat prin PNI Anghel Saligny la Ciucurova vizează reabilitarea a trei podețe aflate dincolo de durata de viață proiectată și degradate. Două din acestea sunt satul Ciucurova (în incinta Ocolului Silvic, respectiv lângă poștă), iar al treilea în satul Fântâna Mare.
În momentul de față dosarul investiției este complet, primăria obținând pe lângă contractul de finanțare și toate studiile tehnice și avizele aferente. Următoarea fază este cea a desemnării executantului, buna pregătire a dosarului de către funcționarii primăriei făcând ca proiectul să aibă șanse maxime să fie implementat anul acesta și recepționat cel târziu anul următor.

P.R.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top