Actualitate

Noi pași în vederea înființării Organizației de Management al Destinației Județene Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat vineri, 27 octombrie 2023, la o nouă întâlnire de lucru în vederea înființării Organizației de Management al Destinației la nivelul județului Tulcea. În cadrul acestei întâlniri, reprezentații guvernamentali în domeniu, respectiv Camelia Tărniceru, șef serviciu, Direcția Marketing și Dezvoltare din cadrul Direcției Generale Turism și Georgiana Talabă, consilier evaluare examinare – reprezentant teritorial Constanța, au răspuns întrebărilor reprezentaților primăriilor, firmelor de turism și ai altor instituții interesate de înființarea acestei platforme de parteneriat public-privat.

            „Înființarea acestui OMD este absolut necesară. Deocamdată, suntem în fază incipientă față de alte județe din țară, sper să fim atât de înțelepți, toți cei care activăm la nivel local, municipal sau județean, să creăm această structură, astfel încât să reușim să gestionăm cât mai bine patrimoniul turistic și să realizăm o promovare benefică județului Tulcea.

Mulțumim oaspeților de la București pentru prezență, pentru că putem beneficia de cunoștințele dumnealor în domeniu, astfel încât să ne lămurim care sunt pașii care trebuie făcuți în înființarea acestui organism. Vor fi discuții de clarificare a unor probleme ridicate de la nivelul unităților administrativ teritoriale, pentru înființarea OMD-uri locale, județene și chiar regionale, în colaborare cu Constanța“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

În urma discuțiilor purtate cu reprezentații ministeriali, s-a convenit ca în perioada imediat următoare instituțiile implicate în activitatea de turism să-și exprime acordul în vederea participării la înființarea Organizației de Management al Destinației Județene Tulcea, urmând o nouă întâlnire a celor direct interesați de acest demers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top