Actualitate

Noi locuri de parcare, în locul garajelor demolate. Vedeți unde se află! 

O nouă parcare a fost construită pe strada Traian, în spatele blocului AR 2. Echipele Confort Urban au executat lucrări de stabilizare a terenului eliberat de garaje. Au fost montate borduri noi, suprafața carosabilă a fost recondiționată prin turnarea a două straturi de asfalt (binder și uzură) iar la final au fost aplicate marcajele rutiere. De asemenea, trotuarele au fost reabilitate iar în perioada următoare spațiul verde va fi reamenajat. 

În paralel, au fost demarate lucrările de pregătire a terenului pentru o nouă parcare situată pe amplasamentul unor foste garaje dezafectate. Este vorba despre parcarea situate pe strada Arcului, în spatele blocului F6 din cartierul Km 4-5, unde se lucrează la refacerea suprafețelor în 2 zone distincte. 

Până la sfârșitul anului, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va construi alte noi parcări în diverse zone ale orașului. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top