Actualitate

Neversea caută peste 1000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție de festival care va avea loc între 4-7 iulie la Constanța

Neversea caută peste 1000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție de festival. Fiind cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea se apropie, iar fanii acestuia se pot bucura de una dintre cele mai tari ediții anul acesta, între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Organizatorii festivalului caută peste 1.000 de voluntari care să li se alăture în cea de-a șasea călătorie de la malul Mării Negre. 

Cei care doresc să se bucure de această experiență inedită de voluntariat vor putea pătrunde în culisele festivalului, pot face parte din echipele artiștilor internaționali și pot avea acces în lumea fantastică a celui mai așteptat evenument de la mare.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanții trebuie să aibă între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare are loc între 17 aprilie și 15 mai, iar răspunsurile vor fi trimise de organizatori pe e-mail până pe 30 mai. Înscrierea pentru voluntariat se face accesând acest link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJxnVB3Iyafa9IH2CmL4oDTUZxq28i47JCBc1k5KGfHQB75Q/viewform

Cei peste 1.000 de norocoși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: angels (artiști), acreditări, check-in, press center, backstage, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management. Fiecare va primi câte un echipament și acces în festival.

 Voluntarii aleși își pot face vara mai frumoasă la mare alături de organizatorii celui mai mare festival de muzică de pe o plajă din Europa, se pot bucura de muzica artiștilor și DJilor internaționali de top, împreună cu prietenii, dar și alături de fanii Neversea care vin din toate colțurile lumii pe malul Mării Negre.

Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea o pot face de pe neversea.com/tickets la următoarele prețuri: General Access 4 days 690.20 Lei, General Access Risk Free 4 days 790.20 Lei, General Access 4 days UNDER 25 574.20 Lei, General Access 4 days  UNDER 25 x 2 1032.40 Lei, VIP 4 days 1502.20 Lei.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul Mării. Foarte curând, adică pe 9 mai, fanii Neversea vor afla line-up-ul festivalului.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global și datorită festivalului Neversea, care a avut cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41 și marchează un nou record în cele 5 ediții ale sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top