Actualitate

Modernizare Stadion Ideal din Cernavodă

Administrația Publică Locală a predat în această săptămână către constructor amplasamentul în vederea organizării șantierului de lucru pentru realizarea obiectivului de investiții MODERNIZARE STADION IDEAL – CERNAVODĂ, obiectiv în valoare de 10.595.741,18 lei.

Acest obiectiv de investiții se întinde pe o suprafață de 17770 mp. Modernizarea presupune atingerea unei capacități de 721 locuri ( 700 locuri pentru spectatori, 7 locuri pentru spectatori  cu dizabilități precum și 14 locuri de protocol).

Stadionul de fotbal va fi dotat cu sistem de irigații, instalație nocturnă, pistă de atletism (3106 mp), 41 de locuri de parcare pentru autoturisme și 2 locuri special amenajate pentru autocare.
Construcția tribunei include funcțiuni specifice jocului de fotbal  și de atletism, cu toate anexele necesare.

Tribuna oficială este prevăzută cu vestiare pentru 2 echipe, ce vor fi dotate cu dușuri și grupuri sanitare pentru sportivi, cabinet medical, vestiar pentru  arbitrii, spații tehnice, grupuri sanitare pentru public, spații pentru depozitare, instalație nocturnă, sistem de iluminare artificială a
incintei, sistem de supraveghere video  precum și sistem de sonorizare și adresare publică.

Accesul cu mașina la stadion se va face atât din strada Medgidiei cât și din strada Canalului iar accesul pietonal se va face din zona Parcului Central.

Termenul maxim de execuție al acestui obiectiv de investiții este de 18 luni. 

Actualitate

To Top