Actualitate

Modernizare și noi investiții la Cernavodă: alte trei locuri de joacă vor avea o nouă față

Modernizare și noi investiții la Cernavodă: alte trei locuri de joacă vor avea o nouă față. Administrația Publică Locală din Cernavodă continuă să investească în modernizarea locurilor de joacă din oraș.

Acestea se află pe străzile I.D. Chirescu, Prelungirea Seimeni și Tabăra ACH. Lucrările de execuție au început deja la două dintre ele, respectiv I.D. Chirescu și Prelungirea Seimeni.

La aceste locuri de joacă, se realizează o modernizare completă, cu amenajarea de alei pietonale, montarea echipamentelor de joacă pe platforme de tartan și adăugarea diverselor facilități precum balansoare cu arc, leagăne, ansambluri de cățărare, tobogane etc. De asemenea, sunt prevăzute și bănci de odihnă, stâlpi de iluminat cu panouri solare, coșuri de gunoi și cișmele cu apă.

Locul de joacă de pe strada I.D. Chirescu va include și echipamente de fitness pentru adolescenți și adulți, pentru cei interesați să facă exerciții în aer liber. Aceste echipamente vor fi, de asemenea, montate pe o platformă de tartan.

În plus, în ultima perioadă, alte opt locuri de joacă din Cernavodă au fost deja reabilitate și modernizate pentru siguranța copiilor, pe străzile N. Titulescu, T. Vladimirescu, Mircea cel Bătrân, Viorelelor, Liliacului, Medgidiei, N. Iorga (Cartierul Nou) și 24 Ianuarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top