Opinii

Mirela Matichescu a câştigat concursul de Administrator public al judeţului Constanţa

Şefa de cabinet a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa Horia Ţuţuianu, Mirela Matichescu, este noul administrator public al județului. Pe data de 19 iunie, Matichescu a trecut examenul, cu 89 de puncte la proba scrisă şi 95 la proba orală, obţinând acest post. Până în prezent, la Consiliul Judeţean Constanţa nu a existat această funcţie.

Necesitatea creării ei este explicată prin oportunitatea eficientizării managementului în administraţia publică locală prin organizarea, coordonarea şi gestionarea activităţii aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean şi/sau serviciilor publice de interes judeţean. 

Mirela Matichescu are o experienţă apreciabilă în administraţia locală şi centrală: vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Autorităţii Naţionale pentru Turism, director de cabinet al preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, reprezentant al Consiliului Judeţean în Consiliul de Administraţie al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, arbitru în cadrul Tribunalului Permanent de Arbitraj.

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top