Opinii

Cernavodă: Premianți în drum spre vacanță

Emoții, cântec, flori și veselie. În această atmosferă a avut loc festivitatea de sfârșit de an școlar de la Școala Gimnazială Nr.1 din orașul Cernavodă.
Părinți, profesori, bunici, prieteni, cu toții emoționați, au venit să fie alături de elevii ce au fost premiați pentru munca depusă în acest an școlar, dar și pentru rezultatele obținute la olimpiade. Cu gândul la vacanță, emoționați și fericiți, elevii și-au etalat victorioși diplomele de merit în curtea școlii.

Cea de-a doua casă a lor, Școala Gimnazială Nr.1, a beneficiat în toamna anului trecut și în primăvara acestui an de finanțări consistente din partea administrației publice locale, ce au avut în vedere schimbarea în întregime a mobilierului, dotarea cu videoproiectoare și ecrane pentru fiecare clasă, modernizarea sălii de sport și extinderea acesteia cu sală de forță, vestiare și dușuri. De asemenea toți elevii și cadrele didactice au beneficiat cu ocazia “ Ssăptămâna școala altfel” de excursii gratuite de documentare.
La invitația conducerii școlii, la festivitate au participat și reprezentanți ai primăriei Cernavodă, viceprimarul orașului – Șerif Cîrjali și Marian Iordache – consilierul personal al primarului, ce au felicitat elevii pentru rezultatele dobândite și le-au urat succes celor ce au terminat clasa a- VIII-a și urmează să susțină prima probă a examenul de Evaluare Națională.
Discursurile emoționante ale directorului Școlii Gimnaziale nr. 1 și ale diriginților au marcat importanța acestui eveniment care încheie pentru elevii de clasa a-VIII-a un ciclu de învățământ și deschid o nouă etapă în viața lor: viața de liceeni.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top