Comisia Europeană

Mircea Banias: Primarul Vrabie e binevenit în Pro România. Ponta nu are nicio problemă

Deputatul Mircea Banias a declarat în exclusivitate pentru ziarul Dezvăluiri că nu există niciun impediment pentru ca primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, să se alăture partidului Pro România. Banias a mai spus că a discutat acest subiect și cu Victor Ponta, care susține intrarea lui Vrabie în partid. Lămuririle au venit pe fondul unei dezbateri create pe acest subiect, în urma întrebărilor unor jurnaliști, care au evidențiat o dispută mai veche între Ponta și Vrabie, pe tema certificatelor verzi din energie. Mircea Banias a dezvăluit faptul că săptămâna viitoare, împreună cu deputatul Mircea Titus Dobre, recent intrat în Pro România, va avea o întâlnire cu Valentin Vrabie, pentru a discuta condițiile adeziunii primarului din Medgidia la partid.

“Valentin Vrabie și-a exprimat dorința de a veni alături de noi. Cu prilejul vizitei pe care am făcut-o împreună cu Daniel Constantin la Festivalul Dapix de la Medgidia, noi i-am făcut public domnului Vrabie o invitație să vină în rândurile Pro România și dânsul a acceptat. 

Evenimentul de lansare a partidului a amânat un pic lucrurile, dar săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu domnul Vrabie și cu domnul deputat Dobre, în care vom stabili condițiile în care putem să facem echipă și să lucrăm în continuare. Deci, din punctul meu de vedere, Valentin Vrabie este binevenit în Pro România. 

L-am întrebat pe Victor Ponta dacă are vreo problemă în legătură cu venirea domnului Vrabie în partid și mi-a spus că dimpotrivă, venirea unui primar de municipiu alături de noi nu poate fi decât un câștig pentru partid. În legătură cu declarațiile pe care le-a făcut la presă pe acest subiect, mi-a spus că a fost întrebat despre o dispută petrecută în urmă cu câțiva ani în legătură cu o hotărâre de guvern în ceea ce privește certificatele verzi obținute în urma producerii de energie eoliană a fost o chestiune care s-a lămurit.

La acel moment, Vrabie era primarul comunei Peștera, acum condițiile sunt cu totul diferite. De-a lungul vieții politice, fiecare politician are momente în care încearcă să își promoveze interesele comunității pe care prezintă, intrând uneori în conflict cu alți politicieni. Asta nu înseamnă că nu rămân în relații civilizate. Nu trebuie să fim cu toții de acord în orice chestiune, ca pe vremea lui Ceaușescu: De fapt, nici atunci nu eram de acord cu el, doar ne prefacem cu toții că suntem”, a declarat deputatul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top