Politic

Ministrul PSD al Agriculturii prelungește Programul Tomata

Ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a elaborat un proiect de act normativ care prelungeşte termenele din Programul Tomata, astfel că data limită pentru valorificarea producției crește de la 10 iunie la 1 iulie, iar cel privind depunerea documentelor justificative pentru ciclul 1 de producție se prelungește până la 30 August, față de 30 iunie, cât era inițial.

„Micii fermieri români au un partener în ministrul PSD al Agriculturii, care le-a înțeles problemele și a fost/este receptiv la solicitările lor. A elaborat deja un proiect de act normativ care prelungește perioada de valorificare a producției și pe cea de depunere a documentelor din programul Tomata.

Este o gură de oxigen pentru legumicultorii care în acest an s-au confruntat cu mari dificultăți, de la vremea rece prelungită până la explozia prețurilor la energie, care a crescut semnificativ costurile de producție și care, evident, au îngreunat și vânzările. În acest fel cât mai mult fermieri și legumicultori români vor beneficia de sprijinul maxim de 4000 de euro/an/exploatație”, a transmis PSD Tulcea printr-un comunicat de presă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top