Politic

Mihai Frâncu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Siliștea: „Prin reabilitarea rețelei, fiecare localitate va avea apă potabilă la robinet“

Apa cu rugină de la robinete, lucrările realizate de mântuială și dorința oamenilor de a schimba ceva l-au determinat pe Mihai Frâncu să intre în competiția electorală pentru Primăria comunei Siliștea. Susținut de PNL în demersul său, Mihai Frâncu a vorbit despre „cât de important este să ai în jur o echipă care să te motiveze atunci când crezi că nu mai poți, care să fie la fel de implicată ca tine și în care poți avea pe deplin încredere că #sepoate“.

Candidatul PNL a explicat că prima problemă pe care o va rezolva din funcția de primar al comunei Siliștea va fi modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. „Rețeaua învechită a comunei pune în pericol sănătatea locuitorilor. Noi nu ne mai permitem să avem oameni care să se îmbolnăvească din vina autorităților care ridică din umeri și spun că nu au ce face. Trebuie să preluăm rețeaua de la SC RAJA SA pentru a putea reduce valoarea facturilor, să forăm alte puțuri la o adâncime mai mare pentru a avea o apă de calitate mai bună și să înlocuim conductele vechi metalice care au ruginit cu altele din materiale care nu pun în pericol sănătatea oamenilor“, a declarat Mihai Frâncu.

Un alt proiect pe care candidatul PNL intenționează să-l realizeze din funcția de primar este acela de reabilitare și extindere a rețelei de canalizare. „Rețeaua de canalizare este nouă, însă nu a fost dată în folosință pentru că nu a fost realizată conform standardelor. Trebuie schimbată stația de epurare și revizuită întreaga lucrare. Continuăm proiectele prin care asigurăm accesul locuitorilor comunei la utilitățile de bază, prin investiții în sistemul de canalizare la nivelul întregii comune și prin amenajarea de trotuare pe străzile principale pentru siguranța și confortul locuitorilor“, a mai spus Frâncu.

Candidatul PNL a amintit și de amenajarea rețelei de gaze naturale, proiect ce poate fi implementat cu fonduri europene prin Programul național de introducere a gazelor naturale, lansat de Guvernul Orban în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare. Altfel spus, administrațiile locale trebuie să scrie proiecte și să le depună pentru a primi finanțate europeană pentru amenajarea rețelelor de gaze naturale, lucru pe care Mihai Frâncu și-a propus să-l facă imediat ce va prelua funcția de primar.

Un subiect sensibil, care a stârnit controverse în rândul locuitorilor, mai ales în rândul părinților, îl reprezintă asigurarea transportului elevilor de liceu sau școală profesională către unitățile de învățământ din Medgidia sau Constanța. Candidatul PNL a explicat că aceasta, la fel ca și acordarea burselor elevilor care au obținut note bune, sunt măsuri prin care se poate reduce rata abandonului școlar.

Elevii care sunt încurajați și susținuți în acest demers vor evolua, iar investițiile în elevi vor da întotdeauna rezultate. Trebuie să investim în copiii noștri pentru că ei sunt viitorul nostru“, a precizat Frâncu.

Printre proiectele pe care și le-a propus candidatul PNL enumerăm și construirea unui Cămin cultural în localitatea Țepeș Vodă, care să fie dotat cu toate echipamentele necesare pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, dar și înființarea de perdele forestiere care să protejeze localitatea de vijelii în timpul iernii.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top