Actualitate

Michael Gudu: Ministerul Educației lansează inițiative pentru prevenirea violenței în școli

Deputatul liberal Michael Gudu salută inițiativa Ministerului Educației, care a anunțat o serie de acțiuni pentru a combate bullyingul și agresivitatea în mediul școlar, cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței în Școli. Scopul acestor inițiative este de a crea un climat de învățare sigur, tolerant și respectuos pentru toți elevii și părinții.

Inițiativele fac parte din Planul Național pentru Siguranță în Învățământul Preuniversitar și din Planul Național de Combatere a Violenței Școlar, care au fost elaborate în colaborare cu experți și organizații din domeniul educației.

Printre acțiunile luate se numără organizarea de campanii de conștientizare, implementarea de activități specifice și oferirea de sprijin psihologic și juridic pentru victimele violenței școlare.

Peste 250 de școli din țară au participat la aceste inițiative, care au implicat 20.000 de elevi și 10.000 de părinți. Ministerul Educației a declarat că va continua să monitorizeze situația și să dezvolte noi strategii pentru a asigura un mediu școlar pozitiv și sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top