Actualitate

Hram la Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea    

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat    marți, 30 ianuarie 2024, la Sfânta Liturghie arhierească în Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea cu prilejul zilei hramului.

„La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi numele. Văzând atât de multă lume la slujbă, mă gândeam la ce a spus Sfântul Grigorie Teologul: „cununile sunt pentru cei care luptă, pentru cei care sunt în arenă, nu pentru cei care stau în tribună“. Prezența dumneavoastră astăzi, aici, ne arată că sunteți luptători și deținători ai cununilor.

Vreau să mulțumesc Preasfinției Sale și soborului de preoți pentru minunata Sfântă Liturghie pe care ne-au oferit-o astăzi și pentru răspunsurile pe care le-au dat cei de la strană. Spunea Sfântul Ioan Gură de Aur că „înainte oamenii foloseau cuvinte de aur și beau din pocale de lemn iar acum folosesc cuvinte de lemn și beau din pocale de aur“. Din acest motiv, mă opresc aici și vă doresc să vă dea Dumnezeu multă sănătate și La mulți ani!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top