Politic

Mesajul deputatului Bogdan Huțucă de Ziua Marinei

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, transmite un mesaj plin de recunoștință și admirație pentru toți cei care servesc în cadrul Marinei Române. Mesajul său subliniază nu doar importanța acestui eveniment, ci și mândria națională legată de prezența unei elite maritime care reprezintă țara cu demnitate în întreaga lume.

„Ziua Marinei este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din județul nostru, așteptat an de an. Îmi exprim recunoștința față de toți marinarii militari și civili, precum și față de întregul personal, pentru eforturile depuse în toate misiunile. România se mândrește că are astfel de elită care face cinste țării în lume. La mulți ani, dragi marinari, sănătate și ape liniștite, în misiunile voastre de pretutindeni!

Sărbătoriților care poartă numele Sfintei Fecioare Maria le transmit la mulți ani, sănătate și împliniri! Sfânta Fecioară să vă însoțească mereu și să vă lumineze, pentru a fi mai buni în ceea ce faceți”, a transmis deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top