Actualitate

Membrii juriului distincției turistice „Mărul de Aur“ vizitează Delta Dunării și județul Tulcea

În anul 2009, datorită dosarelor de candidatură înaintate de „Clubul Presei de Turism FIJET România”, președinții asociațiilor naționale afiliate la FIJET au decis să acorde României trei trofee „Mărul de Aur”, unul dintre acestea revenind județului Tulcea – Delta Dunării.

Trofeul „Mărul de Aur“ este echivalentul Oscarurilor pentru turism și este decernat de către Federația Internațională a Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism încă din anul 1971.

Anul acesta, în perioada 6-9 iunie, membri ai FIJET din Spania, Belgia, Slovacia și România participă la o vizită de informare în Dobrogea de Nord și Delta Dunării.

Printre obiectivele turistice pe care le vor vedea ziariștii membri ai FIJET se numără Crama Dobrogeană Alcovin din Măcin, bazilica paleocreștină de la Niculițel, Sulina, trasee turistice din zona Crișan, nou-deschisul complex turistic de la Lebăda, cetatea Enisala, incinta de pescuit Cormoran și acvariul din Tulcea, care l-a cucerit în urmă cu câțiva ani pe prințul Albert de Monaco.

Vizita de informare a membrilor FIJET face parte din eforturile constante ale Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării și ale Clubului Presei de Turism FIJET România pentru promovarea Deltei Dunării și a Județului Tulcea, eforturi care, în ultima perioadă au dus la creșterea numărului de turiști în această zonă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top