Actualitate

Medalii de aur, argint și bronz pentru tinerii luptători de la CSM Constanța

Medalii de aur, argint și bronz au obținut tinerii luptători de la CSM Constanța în weekend, la Călărași, unde s-au disputant întrecerile Cupei României la lupte U20, competiție la care au participat peste 300 de tineri luptători din toată țara.

CSM Constanța a participat cu o delegație formată din 19 sportivi, care au reușit să câștige 6 medalii, dintre care 4 de aur, 1 de argint și 1 de bronz.

Câștigătorii Cupei României U20 la masculin sunt: Valentin Rusu, Daniel Sandu și Denis Chirică, CSM Constanța ocupând primul loc în clasamentul general la masculin.

Luptătoarele de la CSM Constanța au câștigat o medalie de aur prin Nicoleta Băjan la categoria 50 kg, o medalie de argint prin Alexandra Voiculescu la categoria 53 kg și una de bronz prin Diana Voiculescu la categoria 50 kg.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Gheorghe Ciupercă, Marian Oancea, Georgios Papazou, Gheorghe Grigore, Vasile Vicol și Cornelius Trucmel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top