Politic

Marian Crușoveanu: Unii dintre parlamentarii constănțeni au depus amendamente pentru niște proiecte deja finanțate

Deputatul Marian Crușoveanu a participat la ședința Comisiilor reunite de Transporturi din Parlamentul României unde a fost analizat capitolul bugetar dedicat anului 2023, pentru Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.
„Anul 2023 va fi anul investițiilor în infrastructură. De altfel, PNL a reușit să obțină, pentru anul viitor, 7,2 din PIB pentru lucrările de investiții, unul din cele mai mari bugete pentru modernizarea și dezvoltarea României.
Vreau să subliniez că pentru județul Constanța sunt prinse proiecte finanțate pentru toate domeniile de transporturi: rutier, naval, aerian și feroviar.
Ca membru al acestei comisii, am avut ocazia să văd și amendamentele propuse pentru bugetul ministerului transporturilor. Amendamentele opoziției au fost făcute parcă pentru un concert de manele: fără număr, fără număr. Constat că pentru unii colegi din parlament, dezbaterea pentru buget este o ocazie de păruială.
P.S. O parte dintre colegii parlamentari de la Constanța au depus amendamente pentru unele proiecte deja finanțate.
Niște ”futurişti„ în căutare de opere”, a declarat Marian Crușoveanu. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top