Actualitate

Mansardarea Școlii Gimnaziale numărul 1 Hârșova a fost finalizată

Numărul mare de elevi care trec pragul acestei școli din orașul Hârșova și nevoia de a asigura un spațiu modern desfășurării actului educațional, a determinat administrația locală să implementeze, începând cu anul 2019, acest proiect. În perioada aceasta, lucrările au ajuns la final, anunțul fiind făcut chiar de Viorel Ionescu, primarul Hârșovei.

„Vă anunțăm faptul că Orașul Hârșova, în calitate de Beneficiar, a recepționat, recent, lucrarea realizată în cadrul proiectului cu titlul „Mansardare Școala Gimnazială numărul 1”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – Ministerul Dezvoltării.

Acest proiect a fost implementat pentru a se asigura spațiul necesar desfășurării activităților educaționale din unitatea de învățământ, având în vedere numărul mare de elevi din orașul Hârșova și necesitatea respectării unor norme tehnice și sanitare în conformitate cu normativele în vigoare, adaptarea spațiilor de învățământ la cerințele Uniunii Europene, precum și introducerea clasei pregătitoare ce a redus din spațiile destinate cursurilor.

„Mulțumim pentru înțelegere cadrelor didactice, elevilor, precum și celorlalți angajați ai unității de învățământ, pentru disconfortul cauzat și ne manifestăm, în continuare, grija și preocuparea față de asigurarea unui climat cât mai confortabil și corespunzător unui act educațional de calitate tuturor elevilor din orașul nostru”, spun reprezentanții primăriei.

Clădirea a fost mansardată, iar construcția propriu-zisă a fost îmbunătățită din punct de vedere funcțional prin amenajarea unui spațiu școlar nou care va permite desfășurarea de activități educative.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top