Actualitate

Managerul Spitalului Județean Tulcea reacționează la unele informații apărute în mediul online

Managerul Spitalului Județean Tulcea, Dr. Năstăsescu Tudor, ne-a trimis un comunicat de presă în care răspunde acuzațiilor făcute la adresa sa în ultimele zile, în mediul on line. Redăm mai jos acest comunicat:

“Având în vedere defăimările apărute în mediul online în ultimele zile, legate de persoana mea și activitatea spitalului, precizez următoarele:

  • La conducerea Spitalului Județean de Urgență Tulcea există o echipă sudată care lucrează non-stop pentru pregătirea spitalului în confruntarea cu această pandemie care a îngenuncheat întreaga planetă.
  • Sistemul sanitar este subfinanțat cronic și facem eforturi supraomenești pentru asigurarea de echipamente de protecție, circuite, diagnostic precoce, materiale sanitare și medicamente, astfel încât să minimizăm pierderile de vieți omenești.
  • Se organizează spitalul în spații distincte COVID-19 și non-COVID-19 deoarece în județ nu poate fi organizat spital COVID-19.
  • Opriți aceste manifestări negative menite să panicheze populația. Nu este momentul pentru dezbinare și patimi politice. Sănătatea are o singură culoare – ALBĂ.
  • Activitatea mea de până acum și a echipei de conducere a Spitalului Județean de Urgență Tulcea trebuie să fie un garant că vom acționa CORECT în continuare.”

Actualitate

To Top