Politic

Lungoci, despre Ioana Mihăilă: Pe această individă, din indolența căreia au murit oameni, ne-o propune Cioloș la Ministerul Sănătății?

Deputatul Lucian Lungoci afirmă că este total greșit ca la Ministerul Sănătății să se întoarcă Ioana Mihăilă, așa cum propune Dacian Cioloș, pentru că aceasta a dovedit în trecut că nu este demnă de această funcție când nu a achiziționat teste covid și implicit nu a gestionat bine situația pandemică.

„Nu m-ar fi interesat numele miniștrilor din cabinetul cu care Dacian Cioloș vrea să ajungă în fața Parlamentului României, în condițiile în care șanșa acestuia să treacă de votul senatorilor și deputaților tinde spre 0. Așa cum a fost și guvernarea Cioloșului în 2016!
M-a șocat, însă, personajul propus la Sănătate, minister de care, în plină pandemie, depinde viața românilor!
M-a ofensat maniera în care premierul desemnat vrea să o implementeze, din nou, pe Ioana Mihăilă. A făcut-o fără rușine, fără strângere de inimă, fără pic de empatie față de milioanele de români condamnați să se infecteze cu un virus ucigaș, doar pentru că Ioana Mihăilă nu a avut bunul simț ministerial să achiziționeze teste COVID.
Nu din bani școși din visteria statulul, ci cu 4,7 milioane de euro, bani aprobați și puși la dispoziție de Comisia Europeană! Cu acești bani, s-ar fi organizat testarea pe scară largă, pentru identificarea și izolarea din timp a persoanelor infectate.
Zeci de mii de cazuri noi de infecții COVID-19 puteau fi evitate, iar România nu ar fi ajuns la stadiul la care este acum: pe podiumul statelor UE în materie de infectare cu Covid!
Și pe această individă, din indolența căreia au murit oameni, ne-o propune Cioloș la Ministerul Sănătății? Aferim Cioloșule, iar vrei să ne îmbolnăvești cu Ioana Mihăilă!?
Nu voi vota guvernul propus de premierul desemnat!
Nu pot să acord încredere unui cabinet din care face parte un personaj a cărei incopetență criminală a dus mortalitatea în România la o rată uriașă! Nici dacă, așa cum infantil ( ca să nu spun altcumva) ați anunțat, poate vă rupeți gâtul și scăpăm de voi!
Stați liniștit, domnule Cioloș! Nu vă veți frânge grumazul sub povara guvernării! Nu veți ajunge la Palatul Victoria, ci la urne. La alegeri anticipate, singura soluție pentru ca România să nu mai aibă parte de de-alde Ioana Mihăilă”, declară Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top