Actualitate

Lucrările la DJ 393 Coroana – Albești s-au încheiat

Proiectul privind reabilitarea și modernizarea DJ 393 Coroana – Albești s-a încheiat. Recepția lucrărilor a fost făcută de conducerea Consiliului Județean Constanța, în prezența directorului general adjunct al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

„Pe parcursul a peste șapte luni, zeci de mii de tone de piatră și asfalt au fost așternute pe acest drum, în mii de ore de muncă neobosită. Această realizare a fost posibilă datorită eforturilor și profesionalismului echipei noastre. Vreau să mulțumesc și locuitorilor din zonă pentru răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul lucrărilor de reabilitare. Știu că a fost uneori incomod, dar rezultatul a meritat așteptarea. Să aveți parte de drumuri sigure și călătorii plăcute pe acest tronson reabilitat!”, a transmis Constantin Nicolae, director general-adjunct al DJCT.

Tronsonul de drum a fost reabilitat și modernizat pe întreaga suprafață, s-a turnat un strat dublu de asfalt (binder și stratul de uzură), au fost refăcute podețe de diverse dimensiuni, s-au realizat rigole, au fost montate indicatoare rutiere și s-au realizat marcajele rutiere.

„S-au alocat resurse semnificative pentru acest proiect de reabilitare, iar lucrările au fost gestionate cu maximă responsabilitate de angajații de la Drumuri Județene Constanța. Utilizarea a 10.000 de tone de asfalt și 35.000 de tone de piatră pentru 6,7 km de drum nu poate decât să confirme eforturile și expertiza echipei care a gestionat această investiție, timp de șapte luni de zile.

Împreună ne-am asumat un program bine structurat și prioritizat și am convingerea că se va interveni eficient pentru a acoperi întreaga rețea de drumuri județene”, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top