Opinii

Lucrări în desfășurare în orașul Cernavodă

Administrația publică locală a orașului Cernavodă continuă lucrările de modernizare a iluminatului public stradal și de extindere a rețelei de joasă tensiune pe anumite artere din localitate.
Astfel, în momentul de față, în orașul Cernavodă se derulează lucrări ce au drept scop extinderea rețelei de alimentare cu energie de joasă tensiune pentru iluminatul public pe strada Salciei, Tabăra ACH până la limita de intravilan (intersecția cu drumul de Centură), strada Prelungirea Seimeni (până ieșirea din localitate) și aleile din Cimitirul Ortodox.

„Pe strada Salciei, extinderea se realizează prin montarea a 8 stâlpi dotați cu corpuri de iluminat stradal de tip LED cu o putere consumată de 50w/corp de iluminat. Pe strada Prelungirea Seimeni, extinderea se realizează până la limita de intravilan și presupune montarea a 4 stâlpi dotați cu corpuri de iluminat cu LED cu o putere consumată de 50w/corp de iluminat”, informează reprezentanții primăriei.
Administrația locală reamintește faptul că, în Tabăra ACH dar și în Cimitirul Ortodox din Cernavodă se apropie de final lucrările de alimentare cu energie de joasă tensiune pentru iluminatul public, astfel că, în Tabăra ACH au fost montați 10 stâlpi metalici cu o înalțime de 7m dotati cu corpuri de iluminat cu o putere consumată de 100w/corp de iluminat cu LED – lumină caldă pe o lungime de 250m, iar în Cimitirul Ortodox, pe aleile principale s-au montat un număr total de 11 stâlpi cu o putere cosumată de 50w/corp de iluminat cu LED.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top